Aktywne Wpisy

Dzikamery +21
#raportzpanstwasrodka Czujecie jak z tej gęby wali. Nie dosyć ze pasty do zębów używa pewnie raz na pół roku. Skoro do PL nie zabrał a szukał w łazience starej przed 8 lat zdziwiony że nie można wyciągnąć to teraz ząb pół odpadł a on nie czuje potrzeby by iść go naprawić bo nie stać menela. Na dodatek co trzeba robić by język spuch od tego. To jest śmierdziel.
Pcha do
Pcha do
źródło: IMG_5845
Pobierz
szmer_lasu +7
Czy grubo po dwudziestce jestem w stanie jeszcze wyprostować kręgosłup? Z tego co wiem, to normalnie ćwicząc się nie da albo chociaż bardzo trudno (na szczęście ogólnie kręgosłup jest w "dobrym" stanie, więc można ćwiczyć).
Mam skoliozę, kifozę, lordozę i parę jeszcze innych odchyleń.
Pozwolę sobie tutaj postować ze zdjęciami progress (albo jego brak).
Obserwuj/czarnolistuj: #scolioprogress
Niżej
Mam skoliozę, kifozę, lordozę i parę jeszcze innych odchyleń.
Pozwolę sobie tutaj postować ze zdjęciami progress (albo jego brak).
Obserwuj/czarnolistuj: #scolioprogress
Niżej
źródło: image
Pobierz

Do koloru do wyboru. Nowki sztuki i uzywki.
Nowe, niezarejestrowane Santa Fe, ktore katalogowo prawie 190k PLN chca popchnac za ~40k PLN
Tucsony z podobnym rabatem.
A jak komus za drogo to sporo uzywek jest
Ciekawe czy (a raczej ile z nich ) trafi na rynek wtorny i za ile
#kupautozmikro #ciekawostki #samochody #motoryzacja #coolstory #truestory #januszebiznesu ?
źródło: comment_1627280572Wd1Aw59mi7icy1a1ZNTM4s.jpg
Pobierzźródło: comment_1627280603DpqUdyfqsISgHaeFcqjOqf.jpg
Pobierzźródło: comment_1627280618XWnAeMGZjy33bgt9wryABG.jpg
Pobierzźródło: comment_1627280649pL8N6QBVGxO0aBXkUPlvQC.jpg
Pobierz@bigger: dej linka, biere dwa.
Swoja droga ciekawe jak od strony prawnej to wyglada i czy bedzie to mozna normalnie zarejestrowac bez przeszczepow vinow. Bo gdyby byly to chociaz dema to by nie bylo problemu a tak to nie wiem
Wszystko zalane, błoto.. Elektronika to sie s-------i raz dwa jeśli już nie jest s---------a...
Szkoda życia na zalanego. Chyba że jako hobby, kupić i sobie naprawiać, odnawiać. jak kogoś stać i ma się czas ¯\_(ツ)_/¯
(ciekawe w sumie czy moze?)
Tak samo jak w przypadku aut ze stanow po zalaniu rejestracja u nas jest bardzo utrudniona/niemozliwa chocby tylko d--a wpadl do rowu
Jak juz 2 lata przejezdza to znaczy ze beda jezdzic dalej. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Zalane auto to jest chyba najgorsze co moze byc - kazda kostka, przełącznik, silniczek moze w kazdej chwili przestac dzialac. Do tego skomplikowane czujniki i wrażliwa mechatronika. To nie było zalane czystą wodą. Jeszcze zrozumiałbym, że ktoś ma warunki i chce to skrupulatnie ogarnąć dla siebie. Kombinatorzy juz pewnie śnią po nocach o