Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka Czujecie jak z tej gęby wali. Nie dosyć ze pasty do zębów używa pewnie raz na pół roku. Skoro do PL nie zabrał a szukał w łazience starej przed 8 lat zdziwiony że nie można wyciągnąć to teraz ząb pół odpadł a on nie czuje potrzeby by iść go naprawić bo nie stać menela. Na dodatek co trzeba robić by język spuch od tego. To jest śmierdziel.
Pcha do ryja żarcie co popadnie i to wszystko tam włazi bleee
Jeszcze tego mało to Brenda ma wysypkę. Nie dziw jak w tych pościelach to żyje całe zoo bakterii znając zycie 🦠😂
Dzikamery - #raportzpanstwasrodka   Czujecie jak z tej gęby wali. Nie dosyć ze pasty ...

źródło: IMG_5845

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dzikamery: Sam się chwalił że ma połowę zębów uszkodzonych ( ͡° ͜ʖ ͡°) może i w Polsce czekasz na protezę 6 miesięcy na NFZ ale ją dostaniesz i nie ma tragedii z leczeniem zębów PS ahaha co za menel by dopuścić do tego że mu próchnica język niszczy hahahaha
  • Odpowiedz
Język może spuchnąć od infekcji bakteryjnej od zgniłego zęba. Mi kiedyś się takie g---o zrobiło w ósemce, które potem dwa tygodnie musiałem leczyć antybiotykiem, zanim doktór mógł ją wyrwać. Od infekcji miałem spuchnięte dziąsło i też język. Ból był okropny. Jeżeli menel ma podobnie to powinien na wczoraj iść do stomatologa, bo to może mieć naprawdę poważne negatywne konsekwencje.
  • Odpowiedz
@Dzikamery: łysy ma tak samo śmietnik w paszczy. To że tam jeden z drugim spiłuje w Turcji zęby i założy świecące się w nocy tiktaki to nie znaczy że jest wszystko w porządku. To jest tylko przykrycie śmietnika dywanem, a nie rzeczywiste leczenie które zajmuje od roku do dwóch (jeśli chce aparat i implanty)
  • Odpowiedz
@darth_invader: nigdy w zyciu nie pojechal bym na drugi koniec swiata zeby po taniosci zeby zrobic u jakiegos kowala, znajoma miala wspanialy pomysl c---i zrobic w turcji to potem wydala x2 na miejscu bo jakies komplikacje byly i ogolnie lipa.
  • Odpowiedz
@Przykleszc: dlatego nie ma to jak zniszczyć sobie pół zdrowych zębów (jak Waleń) żeby założyć plastikową protezę, która nie dość że jest za duża to jeszcze wygląda komicznie, a przy okazji ślina mu leci z pyska.
  • Odpowiedz
@darth_invader: no akurat ulany knur to mial taki syf w ryju ze juz tak dosadnie napisze ze tam raczej nie bylo ani jednego zdrowego zeba🤣 on gorzej wygladal niz twarog, nie wiem jak on mogl wogole z takim zrytym uzebieniem vlogi nagrywac...
  • Odpowiedz