Aktywne Wpisy

TSR44 +373
ATAT-2 +480
Przeczytałem właśnie dwa wpisy ludzi z gastro którzy wręcz DOMAGAJĄ się napiwków i nie pojmują jak można ich nie zostawiać.
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -
Szczerze? Po ostatnich kilku dniach gdzie stołowałem się w knajpach (wyjazd majówkowy) to powiem, że takiego uja. Restauratorzy już tak polecieli z tymi cenami zasłaniając się inflacjami, cenami prądu i płacami minimalnymi że już sami się zatracili w tym, gdzie jest granica.
Rozumiem ładna knajpka, ładny ogródek, miła obsługa, DOBRE jedzenie -

Do koloru do wyboru. Nowki sztuki i uzywki.
Nowe, niezarejestrowane Santa Fe, ktore katalogowo prawie 190k PLN chca popchnac za ~40k PLN
Tucsony z podobnym rabatem.
A jak komus za drogo to sporo uzywek jest
Ciekawe czy (a raczej ile z nich ) trafi na rynek wtorny i za ile
#kupautozmikro #ciekawostki #samochody #motoryzacja #coolstory #truestory #januszebiznesu ?
źródło: comment_1627280572Wd1Aw59mi7icy1a1ZNTM4s.jpg
Pobierz#motoryzacja
Minusem tego auta jest to,ze jest za nowe i niezarejestrowane. Graty do nich sa drogie i niedostepne.
Gdyby byl zarejestrowanym 2-3 latkiem to jestem absolkutnie pewien,ze by sie za niego zabrali nasi czarodzieje.
lictuje czesto takie auto "problematyczne" po nietypowych calkach.
Widzialem mercedesa po wandalizmie gdzie w srodku spryskali calosc hunikolem i mlekiem
Poza delikatnym uszkodzeniem drzwi gdzie wlali plyny
Te tutaj to śmieci jednynie na części.
Elektronika będzie w większości martwa, w aucie będzie smród stęchlizny, nieopłacalne do naprawy.
Jestem absolutnie pewien, ze na ktoregos znajdzie sie chetny zeby go reanimowac.
Gdyby te auta byly starsze troszke i nie byloby problemu z czesciami to tym bardziej.
Akurat elektronika na rynku wtornym jest dosc tania jesli samochod jest popularny.
Na tym na pewno ktos zarobi. Albo rozkladajac na graty albo naprawiajac.