Aktywne Wpisy
Mc_Gnoyek +1993
Mirki, proszę was o pomoc.
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
girldoma +450
#neuropa
Oni doskonale wiedzą jak wygląda te obesrany chlew w rzeczywistości
O tempora o mores,
Jaka psychiatria jaka psychologia, od tych zachodnich ideologii to się dzieciom w dupach przewraca, dostałyby linijką po łapach jak zapewne minister oświaty średniowiecza w podstawówce, to by im przeszły humory.
A zamiast opowiadać psychologom o swoich problemach to wystarczy spowiedź raz na tydzień i od razu ksiądz poda pomocną dłoń i pokutę za gorszące myśli. Poczytać listy Jana Pawła II zamiast tych grzesznych i niemoralnych książek
Fundatorem to moze byc miliarder - filantrop.
Wykopki to ameby.
(pamiętam w SP jak katechetka porównywała, że teraz to wymyślają psychologów, a pełnia te samę rolę co księża i spowiedź)....
@Opad4991: Jak rozumiem, twierdzisz że należy wspierać instytucje które budują szpitale, czy kliniki, i to jest aktualne stanowisko #neuropa w tym temacie, tak?
Ciekawe czy dotyczy to też Kościoła Katolickiego, który podobno prowadzi 18 000 klinik i 5500 szpitali?
https://en.wikipedia.org/wiki/Catholic_Church_and_health_care
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Rząd walcząc z mediami przypadkiem lub nie zniszczy prywatną inicjatywę, z której sam się nie wywiązuje.
Tak.
Idea jest taka, że każdy wspiera co chcę.
@RafiRK: Co znowu? Rząd się nie wywiązuje z prywatnej inicjatywy?
@RafiRK: Hmm, to Ci się nie powiedzie, myślę że każdy raczej jednak będzie wspierał co on chce.
A w tym przypadku, podano konkretne uzasadnienie dlaczego należy coś wspierać (albo nie należy niszczyć). A ja grzecznie pytam,
Komentarz usunięty przez moderatora
Ze swojej.
Dla kogoś kto popiera obie działalności przedsiębiorstwa/instytucji jest to wystarczającym uzasadnieniem.
Za to fałszywa może być automatyczna analogia do innego przedsiębiorstwa/instytucji, ponieważ działalności prowadzone przez nie mogą być oceniane przez jednostkę różnie od siebie.
@RafiRK: Jakie "obie działalności" są wskazane w tym tłicie? Coś musiałem przeoczyć. ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora