Wpis z mikrobloga

jesu jak ja nienawidzę kłamstw manipulacji plotek fałszu dwulicowości obgadywania banieczek kołeczek masturbacyjnych i tego że tworzą się zawsze w każdym środowisku tak jak idące za tym dramy konflikty podkopywanie shunningu czy jakichkolwiek form relational aggression braku empatii i współczucia pasywnej/mikro/ukrytej agresji znęcania nad słabszymi bullyingu zbiorowych linczów wyśmiewania gnojenia obrzucania gównem i wszystkiego innego co różne żałosne humanoidalne kreatury robią żeby piąć się w drabinie społecznej kosztem innych ogólnie tego jak wyglądają relacje międzyludzkie ogólnie ludzi ja p------ę
nie potrafię opisać jak niesamowitym obrzydzeniem i odrazą mnie to wszytko napawa

nwm czy to jakiś objaw #autyzm u czy innego #asperger a czy zupełnie niezwiązana rzecz ale autentycznie rzygam tego typu społecznymi gierkami i innymi normami
#depresja #fobiaspoleczna #nienawidzeludzi #niewiemjaktootagowac #ehhhhhhhhhhhhh
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

a zapomniałem jeszcze o pozerstwie lansiarstwie szpanerstwie i różnych grach pozorów

np był w gimbazie typek który o mało nie pozbawił mn wzroku w ramach prób przypodobania się klasowej bullingującej mnie elicie
plus kopiował styl ubioru od jednego z liderów z czego śmieszkowali ale nie poddawał się dzielnie tryhardował aż w końcu wkupił się w łaski chyba no w każdym razie wyglądało jakby go zaakceptowali i był częścią paczki
gurwa niby byli
  • Odpowiedz
No gorzej jak nie widzisz i jakaś menda z którą nawet nie zamieniłeś w życiu słowa obrzuca cię gównem za plecami i ludzie zaczynają się od cb nagle odwracać a ty nwsz co się dzieje
Nie umiem nie przejmować się czymś co mocno wpływa na moje życie

@kufloweiklonazepam:
  • Odpowiedz
@Chodtok: Brak interpunkcji jest główną przyczyną Twoich problemów interpersonalnych. Dlatego inni Tobą gardzą. Zdolność posługiwania się interpunkcją i ortografią jest podstawą oceny człowieka w polskim społeczeństwie.
  • Odpowiedz