Aktywne Wpisy

placebo_ +344

mickpl +152
Dlaczego bez dopłacania do kredytów sprzedaż teraz nie istnieje, a sytuacja deweloperów jest więcej niż beznadziejna to chciałbym przedstawić na poniższym obrazku pokazując pozycję takiej typowej osoby w sumie nawet zainteresowanej zakupem tego 36 metrowego apartamętu.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: zdolność
Pobierz

nie potrafię opisać jak niesamowitym obrzydzeniem i odrazą mnie to wszytko napawa
nwm czy to jakiś objaw #autyzm u czy innego #asperger a czy zupełnie niezwiązana rzecz ale autentycznie rzygam tego typu społecznymi gierkami i innymi normami
#depresja #fobiaspoleczna #nienawidzeludzi #niewiemjaktootagowac #ehhhhhhhhhhhhh
no to spójrz w lustro
@lavinka:
Albo bardzo lubi bezsęsowne przypapieżanie się do ludzi
@lavinka:
@Chodtok Babka ci daje rady na temat niuansów obowiązujących w relacjach międzyludzkich których ty jako potencjalny autystyk czy aspie nie jesteś w stanie zrozumieć ze względu na upośledzenie interakcji społecznych, lecz ty zamiast brać na to poprawkę to się do niej po prostu p------------z że śmie ci to wytknąć xD.
babka ma jeszcze dużo mniejsze pojęcie o relacjach społecznych niż ja w najgorszym okresie jeśli naprawdę uważa że interpunkcja w gównowpisie na portalu ze śmiesznymi papieżami ma w nich jakiekolwiek znaczenie
do tego nie umie(sz) czytać bo ten wpis nie jest o moich nieudanych relacjach (chociaż zahaczyłem o ten wątek w komciach) a o tym że ogólnie gargantuiczna część ludzkich zachowań to straszne g---o i że się nimi zwyczajnie
Buc to było zbyt łagodne określenie
Raczej typowy wykopek kochający rzucać gównem dookoła
@lavinka: