Wpis z mikrobloga

jesu jak ja nienawidzę kłamstw manipulacji plotek fałszu dwulicowości obgadywania banieczek kołeczek masturbacyjnych i tego że tworzą się zawsze w każdym środowisku tak jak idące za tym dramy konflikty podkopywanie shunningu czy jakichkolwiek form relational aggression braku empatii i współczucia pasywnej/mikro/ukrytej agresji znęcania nad słabszymi bullyingu zbiorowych linczów wyśmiewania gnojenia obrzucania gównem i wszystkiego innego co różne żałosne humanoidalne kreatury robią żeby piąć się w drabinie społecznej kosztem innych ogólnie tego jak wyglądają relacje międzyludzkie ogólnie ludzi ja p------ę
nie potrafię opisać jak niesamowitym obrzydzeniem i odrazą mnie to wszytko napawa

nwm czy to jakiś objaw #autyzm u czy innego #asperger a czy zupełnie niezwiązana rzecz ale autentycznie rzygam tego typu społecznymi gierkami i innymi normami
#depresja #fobiaspoleczna #nienawidzeludzi #niewiemjaktootagowac #ehhhhhhhhhhhhh
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Chodtok: Trudno się czyta tekst bez interpunkcji, o czym już pisałam na początku. Dziękuję, że przynajmniej zaczynasz zdanie z wielkiej litery. To teraz jeszcze kropka na końcu, a potem przecinki pomiędzy składnikami zdania złożonego (ale tylko podrzędno-nadrzędnego) i już będzie dobrze. :)
  • Odpowiedz
@lavinka
@Chodtok Babka ci daje rady na temat niuansów obowiązujących w relacjach międzyludzkich których ty jako potencjalny autystyk czy aspie nie jesteś w stanie zrozumieć ze względu na upośledzenie interakcji społecznych, lecz ty zamiast brać na to poprawkę to się do niej po prostu p------------z że śmie ci to wytknąć xD.
  • Odpowiedz
o czym ty człowieku p--------z
babka ma jeszcze dużo mniejsze pojęcie o relacjach społecznych niż ja w najgorszym okresie jeśli naprawdę uważa że interpunkcja w gównowpisie na portalu ze śmiesznymi papieżami ma w nich jakiekolwiek znaczenie

do tego nie umie(sz) czytać bo ten wpis nie jest o moich nieudanych relacjach (chociaż zahaczyłem o ten wątek w komciach) a o tym że ogólnie gargantuiczna część ludzkich zachowań to straszne g---o i że się nimi zwyczajnie
  • Odpowiedz
@FuzzyWuzzy: Piszę do niej jako Asperger do Aspergera. Z tej dyskusji wynika, że to coś (odnoszę się z szacunkim do jej niepłci) nie jest autystyczne, tylko mame piła w ciąży i ma zwykły FAS. Ogarnie się. Potrzebuje tylko trochę opieki. Dzieci alkoholików niestety mają przesrane w życiu.
  • Odpowiedz