Aktywne Wpisy

zajsty +134
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz
haha123 +14
Panowie ja nie wiem czemu tutaj jest taki zmasowany atak na @tom-ek12333 bo co, bo nie jest hazardzistą jak większość tagu?
Chłop sobie gra ostrożnie, ma pozycje, jak uważa że jest za drogo to nie gra i tyle.
Ale nie robi jednego. Nie wierzy w wieczną hossę i nie robi fikołków myślowych, co już się tagowi widocznie nie podoba, bo jak ktokolwiek może mieć inne zdanie niż święta hossana na wieczność amen
Chłop sobie gra ostrożnie, ma pozycje, jak uważa że jest za drogo to nie gra i tyle.
Ale nie robi jednego. Nie wierzy w wieczną hossę i nie robi fikołków myślowych, co już się tagowi widocznie nie podoba, bo jak ktokolwiek może mieć inne zdanie niż święta hossana na wieczność amen

źródło: comment_1626845600vxEumIszMiVeAtG57HX09L.jpg
PobierzSyf? Jak to jest top miast jesli chodzi o czystosc na swiecie xd
@pi73r: syf w sensie braku kultury, natloku ludzi ze wszystkich rejonow polski, halasu, kiboli na kazdym kroku. Zycie tutaj jest spoko w okresie studiow i nigdy poza tym okresem. No i wawa ma plusy oczywiscie - kupowanie mieszkan tutaj to byla czysta przyjemnosc :D tak drozeja
Kibole? xDDD Moze dla kogos ze wsi to faktycznie moze byc nieprzyzwyczajony, ale osobiscie nie wiem jak mozna mieszkac w Polsce i nie mieszkac w Warszawie ew. trojmiescie xD
@Mistrszzz: Teraz już jest bo ciebie tam nie ma xD
Dzban kupił sobie barak 130m2 w Sraczej Wólce pod Warszawą, bo tylko na to go stać i myśli że to lepsze niż klitka 80m2 w mieście xD Widać, że kultura chlania wódy na chacie wciąż w narodzie motzno.
@Mistrszzz: w jakiej części Warszawy mieszkasz. Ja mieszkałem od 2012 roku na Śródmieściu, Woli, Żoliborzu i Ursynowie i internet z UPC czy Vectry przynajmniej 100 MB/s nie kosztował mnie nigdy więcej niż 6 dyszek.
Komentarz usunięty przez autora