Wpis z mikrobloga

owszem, nie znalazlem niczego poza jackiem danielsem w knajpach

@Mistrszzz: To przestań produkować takie wysrywy, bo większego klauna w tym temacie nie było. Ja wychodzę do Palace Bar u siebie i jeżeli chcę, to za dwa kieliszki Red Breasta 17 y.o zapłacę tyle co ty za swoją drogą i "ekskluzywną" flaszkę za 600 PLN. A wiem gdzie są dobre rzeczy i jakie to rzeczy nawet nie pijąc whisky, bo w przeciwieństwie
@Hatespinner: To sobie chodz, jesli utozsamiasz przeplacanie z przebitka 5x za to samo i lubisz towarzystwo randomow wokol :D nikt Ci tego nie broni, ja uwazam, ze to idiotyzm i nigdy nie zrozumiem jak mozna martnotrawic kase za to samo, zamiast ja zainwestowac :P ale po tym sie poznaje nowobogackiego, ktory musi sie pokazac. Ja nie czuje potrzeby pokazania sie nikomu, mam wiecej kasy niz Ci sie moze wydawac i nie
jesli utozsamiasz przeplacanie z przebitka 5x

@Mistrszzz: Juz wiesz dlaczego tak łatwo cię zdemaskować jako polaka biedaka cebulaka, czy potrzebujesz jeszcze wskazówek?

nigdy nie zrozumiem jak mozna martnotrawic kase za to samo, zamiast ja zainwestowac

@Mistrszzz: Bo jesteś biedny i nie wiesz, że każdy kto ma pieniądze, ma te, które inwestuje i te, żeby je #!$%@?ć na to, na co ma ochotę.

Ja nie czuje potrzeby pokazania sie nikomu, mam
@pi73r: Rozumiem twoje doświadczenia, ja po swoich mogę powiedzieć tyle, że to o czym piszesz jest w większości miast wojewódzkich łódź/poznań/wrocław/kraków itd. Każde z innym klimatem i innymi akcentami.
malym miescie czy tam na wsi masz cisze i spokoj, nie masz #!$%@? sasiadow

@Mistrszzz: Przecież to wy wsioki przyjeżdzające do Warszawy za chlebem robiąc tu syf i wieśniactwo xD. Najlepiej to widać w dni świąteczne, kiedy to wypieprzacie czym prędzej do waszych farmerskich rodzin - wtedy jest tu cisza i spokój, kulturalni ludzie... Chociaż na chwilę zabieracie swoje wiejskie maniery i wychowanie do miejsc skąd pochodzicie.