Aktywne Wpisy
szynszyla2018 +53
Tak do mnie właśnie doszło. Teraz politycy chcą zrezygnować z prac domowych dla kaszojadow w podbaza. Czyli kaszojady w wieku 13 lat będą kończyć szkołę nie nauczone pracy nad sobą z brakami w nauce. Równocześnie od lat otwiera się mnóstwo szkół wyższych prywatnych gdzie wystarczy przelew i 30 % z matury teraz do tego dołączyły uczelnie medyczne kształcące lekarzy. Więc za 15 lat będzie mnie leczył lekarz co nie ogarniał matmy na
howtobepro +772
@Mistrszzz: To przestań produkować takie wysrywy, bo większego klauna w tym temacie nie było. Ja wychodzę do Palace Bar u siebie i jeżeli chcę, to za dwa kieliszki Red Breasta 17 y.o zapłacę tyle co ty za swoją drogą i "ekskluzywną" flaszkę za 600 PLN. A wiem gdzie są dobre rzeczy i jakie to rzeczy nawet nie pijąc whisky, bo w przeciwieństwie
Tez nie jestem jakims fanem wychodzenia codziennie, no ale bez przesady. Chyba logiczne, ze przyjemniej sie spotkac w fajnej knajpie niz siedziec na dupie w domu xD
@Mistrszzz: Juz wiesz dlaczego tak łatwo cię zdemaskować jako polaka biedaka cebulaka, czy potrzebujesz jeszcze wskazówek?
@Mistrszzz: Bo jesteś biedny i nie wiesz, że każdy kto ma pieniądze, ma te, które inwestuje i te, żeby je #!$%@?ć na to, na co ma ochotę.
@Mistrszzz: Przecież to wy wsioki przyjeżdzające do Warszawy za chlebem robiąc tu syf i wieśniactwo xD. Najlepiej to widać w dni świąteczne, kiedy to wypieprzacie czym prędzej do waszych farmerskich rodzin - wtedy jest tu cisza i spokój, kulturalni ludzie... Chociaż na chwilę zabieracie swoje wiejskie maniery i wychowanie do miejsc skąd pochodzicie.