Aktywne Wpisy

mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym

Vester2005 +49
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Ile zużywa paliwa taka rakieta? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ekologia #ocieplenieklimatu #ekosystem #biologia #jeffbezos #klimat #kosmos #nauka
@KrzysztofMickiewicz: Silnik BE-3 pracuje na tlen i wodór, jego "spaliny" to para wodna.
Komentarz usunięty przez autora
Jego produkcja generuje ~9.3kg CO2 na kg wodoru
@Emerkaes: No wiadomo, że nie przywozimy go ze Słońca.
Nikt przecież nie twierdzi, że działalność B.O. jest neutralna węglowo. Natomiast od strony ekologicznej, BE-3 to bardzo czysty silnik.