@Linijkarz_z_Lotusa: u mnie będzie taki wynalazek. Cenowo powyżej Boćka, także może będzie pijalna, ale Pan ze sklepu polecił, a butelka ładna i pasuje do wystroju. ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Linijkarz_z_Lotusa: byle nie biały bocian bo się porzygać można. Stock oststniod piłem no i też kiepski ale ujdzie jak chcesz tanio. Ja czaiłem się na promocję i kupiłem absolut po 25zl w biedrze. Ogólnie ja bym brał chyba amundsena no lub tego absoluta. Nieco tańsze a ponoć dobra wódka Bjorn.
@Linijkarz_z_Lotusa: My kupujemy wódkę "Dzika kaczka". Trochę chyba nowość, próbowałem kilka razy i całkiem spoko. A wesele leśników także będzie ładnie pasować do wystroju itd. Cena też spoko
@damian5215 Miałem. Wynikła zmiana planów z wódką bo hurtownia na ostatniej prostej trochę poleciała w CH... Ale skończyło się dobrze. Kupiłem wódkę Björn, producent to BZK Alco czyli ten sam co przy kaczce. Cena hurtowa 22,62 ładna butelka i każdy zadowolony, wesele spore trwało kilka dni, ludzie łoili sporo i zadowoleni że nie męczy. Polecam
@damian5215 Gości było dokładnie 245. Dwa dni wesela + bramy + poniedziałkowe poprawiny w remizie dla +/- 60 osób, poszło na to wszystko lekko ponad 0,5 l na osobę. No i około 10 litrów bimbru. Myślałem że za mało będzie tej wódki ale jednak internetowe przeliczniki się sprawdziły
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
#slub #wesele #kiciochpyta
Jaka wódka na wesele
Chociaż pewnie i tak za dużo nie pójdzie.
Cena hurtowa 22,62 ładna butelka i każdy zadowolony, wesele spore trwało kilka dni, ludzie łoili sporo i zadowoleni że nie męczy. Polecam
Komentarz usunięty przez autora
Myślałem że za mało będzie tej wódki ale jednak internetowe przeliczniki się sprawdziły