Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Z wyzwalaniem miast na pustyni jest tak jak z wyzwalaniem miast orków, że jak kilka odbije to wszyscy asasyni w grze będą mnie bić? Jak tak to ile mogę odbić miast, tyle samo co orkowych tzn. 2?
#gothic3 #gothic
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Kondziu5: czysta wersja z goga, czyli z community patchem. Gram bez alternatywnego balansu i zmienionego S.I. Od kiedy wyuczyłem się kuli ognia i dopakowałem w manę stałem się niezniszczalny (no, chyba że natrafię na te walone zabugowane wilki). Ogólnie to chce pierwszy i ostatni raz to ukończyć, wcześniej kilka razy podchodziłem i odbijałem się od tego crapa, ale teraz poszedłem w magię i gra się przyjemniej
  • Odpowiedz
@HumanBeing: Comunity sporo ulepszał co nie zmienia definicji, reszta patchów to strata czasu, questy robione na podstawie tego idz pogadaj z A potem z B, wróc do A, dowiedz się o C, podsumuj i idz do A, często bez żadnej możliwości wyboru, oprócz zadania gdzie badamy historię jednego ducha ale to kropla w tym morzu.
Wyzwalanie wszędzie tak samo, strażnicy rzucą się na Ciebie jak odbijesz 3 miasto czy to orkowie czy
  • Odpowiedz
@HumanBeing
Z tego co pamiętam to z balansem grało się dużo lepiej, npcty lepiej walczą, lepiej parują ciosy itd,i nie da się przejść gry spamując uderzenie mieczem np. Ogólnie to dużo zmienia na plus, nie wiem czy nie wpłynęłoby też na to jak walczą wilki
  • Odpowiedz