Wpis z mikrobloga

Mireczki #bielskobiala #zywiec zna ktos jakiegos weterynarza godnego polecenia? Suka 10 miesiecy nie chce jesc. Tzn je jak juz bardzo bardzo glodna jest. Ale to 1/3 tego co powinna. Moj wet mnie w-----a juz bo umie tylko wciskac karme za miliony monet ktorej pies tez w sumie nie chce jesc. I zwala wszystko na upaly a taki stan rzeczy mamy juz trzeci miesiac. Wczesniej sie az trzesla na widok jedzenia. #psy #weterynaria #weterynarz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Voyo: Najlepsi ludzie jakich spotkałem to weterynarze na ul Karpackiej w BB, pod wiaduktem, połowa weterynarzy to smrody ledwo po studiach prawie mi psa zabili kiedyś, na szczęście trafiłem na Karpacką

PS moje psy też nie chcą ostatnio jeść, jest za gorąco serio. Coś tam pogryzą ale codziennie zostaje, już to przerabiałem
  • Odpowiedz
@droid43210: ale ona powinna jesc 300-360g a zjada 100-150 a czasem wcale. Do tego jest strasznie mala jak na gonczego. Powinna miec 50-55cm a ma ratem 43-44. Z tym ze juz pewnie nie urosnie za wiele bo psy w tym wieku raczej koncza wzrost sie pogodzilem ale to jedzenie mnie martwi.
  • Odpowiedz
@droid43210: lekarze na Karpackiej są w porzadku, ale najlepszy wererynarz jakiego spotkalem to mloda dziewczyna, chyba praktykantka która pracowala tam jakies 2-3 lata temu. Nikt tak kompleksowo nie sprawdzal mojego zwierzaka, ktory jej dociekliwosci prawdopodobnie zawdziecza zycie. Ciekawi mnie gdzie teraz pracuje i jak sie nazywa
  • Odpowiedz
@Voyo: Pod Czaplą. Jest tam Pani z podejściem, fachowiec i to utytułowany. Zresztą zobacz na oceny w googlach. Do tego nie jest drogo, jak w dużych klinikach.
  • Odpowiedz
@lisku_chytrusku: byl kal, krew i mocz. Wyszly robaki. Po odrobaczaniu bylo git przez moze dwa tygodnie potem znow cyrk z jedzeniem, pozniej kazala karme zmienic to zmienilem nic to nie dalo a pozniej wieczne zbwalanie na upaly i w zasadzie tyle. Pytalem czy nie trzeba powtorzyc badan lub zrobic innych to stwierdzila ze to napewno upaly.
  • Odpowiedz
@Voyo: jakie robale miala?
Jakie badania krwi?
Kwas foliowy? B12? Zelazo? Czy tylko podstawowy?
Ja robie taki panel swoim pacjentom ktory ma z 20 parametrow, a jak cos jest nie halo z jedzeniem i kupami to jeszcze to.

Jakis probiotyk brala?
Cieczka kiedy?
  • Odpowiedz
@lisku_chytrusku: Karme miala Josera Kids. Wet zabronila kurczaka ze uczula wiec zmienilismy na ariona losos z ryzem. Pozniej zaczal sie cyrk i jadla farmina nd cos z jagniecina. Ale wlasnie jadla jak jadla. Jak sie konczyla to wrocilismy do josery na probe bo wygladalo ze jej bardziej smakuje i nic sie jej od tego kurczaka nie dzialo. W piatek kupilem zoladki kurczece i dostala 100g karmy + 100 zoladkow ugotowanych
  • Odpowiedz