Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania:
Nie będę oceniał "meritum" waszej rozmowy, ale jak to czytam to czuję zażenowanie. Dla mnie to rozmowa o wszystkim i o niczym, niby spoko taka luźna gadka, ale widać też, że obie strony męczą się w pisaniu.
Ale fakt: jeśli ty piszesz do laski pełnymi zdaniami a ona odpisuje ci dwoma słowami to znak, że delikatnie ma cię gdzieś a jej chęć do pisania i utrzymywania kontaktu spoczęła na
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: prychłam z niej
No to prawda, pisałeś nudno, ale to nie jest Twoja wina, bo jeśli drugiej osobie się chce, to jest flow i rozmowa sama staje się ciekawa. Moja rada - zanim coś napiszesz do dziewczyny, zastanów się, czy nie odbierze tego jako cos dziecinnego/małomęskiego. Minecraft pod to chyba podpada. A dalej to już ona musi się trochę wykazać, tutaj na scrinie w 3 miejscach mogłaby pokierować rozmowę
  • Odpowiedz
OP: @jamnikwbluziezkapturem:

Właśnie. Zadajesz pytania. Przeprowadzasz wywiad. Ona takich wywiadów ma kilkadziesiąt dziennie, co robisz, gdzie studiujesz. Wiec odpowiada taśmowo.

Nie przeprowadzam wywiadu.

Zrób coś inaczej. Nawiąż do opisu w zabawny sposób, wysil się na nietypowy komplement, podrażnij się z nią. Pamietam jak jednej łasce na tinderze napisałem, ze ma... ładne obojczyki i od heheszkow już
  • Odpowiedz
Zajebiozaur: Opie, :)

aż się zalogowałem do swojej sympatii i wziąłem pierwszy z brzegu wstrzyk, jaki napisałem jakiś czas temu z nudów do jakiejś babki stamtąd, bo skoro pytasz, jak się gada z babkami, to trudno mi jednoznacznie odpowiedzieć, gdyż one są różne, tak jak my. Wypada się nieco rozeznać w kształcie postaci i wtedy napisać coś pod nią :)

Tu masz treść mojej pierwszejz brzegu wiadomości :)
  • Odpowiedz
Juliusz Cezar bzykał Kleopatrę: Widzisz anonku, po prostu zakładasz że skoro nie wychodzi Ci pisanie z jakimiś randomowymi laskami na tinderze to że coś jest nie tak z Tobą.

A czy pomyślałeś że to również z nimi jest coś nie tak? W takim sensie oczywiście że skoro nie wychodzi Ci rozmowa z jakąś dziewczyną to że nie ma mowy o zbudowaniu z nią czegokolwiek i że ona nie jest dla Ciebie.
  • Odpowiedz
OP: @jamnikwbluziezkapturem:

Jak zaczynałem na tinderze to każda pare traktowałem na wagę złota, bałem się nie spalić.

Tylko ze jak "spalasz" te pary to coraz mniej dziewczyn zostanie w twojej okolicy. Na FB Dating ciagle pojawiaja sie jakies 50+ km ode mnie, na Tinderze tez mi zostawaly juz same dalekie, zresetowalem konto i sa z moich okolic ale coraz czesciej matchuje sie z tymi co wczesniej pisalem. Musze sie przeprowadzic bo
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania:
To jak sie umawiasz z kumplami? Wysyłacie sobie memy z minecrafta?

Ja z kumplami się umawiam w ten sposób:
"Mordy, pasowałoby coś dziabnąć dzisiaj, kto wpada do mnie o
  • Odpowiedz
OP: @Pierorzek:

ale piszesz z facetami poza tinderem tak? Zdarzylo Ci się kiedyś pisać gdziekolwiek z kimkolwiek? Może na początku spróbuj pisać tak jak do mężczyzny, gorzej na pewno nie będzie. Po prostu potrzebujesz troche wprawy, nie podchodź do tego jak do matury. Za każdym razem powinno Ci iść troche lepiej. Z czasem sam zauważysz jakie teksty działają a jakie nie.

Pisze z facetami poza tinderem podobnie jak tutaj
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie słuchaj tych znawców, co Ci wkładają bzdury do głowy. P------ą Ci o jak najszybszym proponowaniu wyjścia na miasto (nie wypali, kobiety wolą najpierw popisać, poznać się zanim się umówią), o komplementach, o żartach, co jest ewentualnym dodatkiem, a nie kwintesencją rozmów.
Trafiłeś na ultra nudziarę, która w żaden sposób nie potrafi sobą zainteresować, ani wykrzesać z siebie pełnego zdania. Rozmowa z taką to jak rozmowa z upośledzonym dzieckiem,
  • Odpowiedz
OP: @Zajebiozaur: ale to jest jakies #grazynacore moze na jakies stare by to dzialalo ale tak pisac do mlodych to cringuwa xd

@Juliusz Cezar bzykał Kleopatrę:

Widzisz anonku, po prostu zakładasz że skoro nie wychodzi Ci pisanie z jakimiś randomowymi laskami na tinderze to że coś jest nie tak z Tobą.

A czy pomyślałeś że to również z nimi jest coś nie tak? W takim sensie oczywiście że skoro
  • Odpowiedz
Zajebiozaur: Opie, do c---a pana,

pytasz jak nawijać makaron na uszy dziurwacom, bo ci nie idzie, na dowód pokazujesz jakągównogadkę, przez którą wisisz mi nowy żenadometr, ja ci odpisuję, że z babami trzeba najpierw zrobić w miarę sensowny research, żeby dopasować treśc do poziomu konkretnego s----------a danego przypadku, a ty mi piszesz o cringu? :)

Rozmowy, których fragmenty ci pokazałem, były z tego roku i były dwiema pierwszymi z brzegu. Baby są
  • Odpowiedz
OP: > I to właśnie pokazuje jak idzie, gdy lasce/facetowi się chce odpisywać
@Missudi: tylko jej juz tez sie nie bardzo chce odpisywac xd czuje ze ghostowanko wchodzi
@Zajebiozaur: no ja pisze na tinderze z młodymi dziewczynami a nie na sympatii z jakimis starymi, panie boomer.

Wiesz co?.. Może darujmy sobie gadki, albo jak chcesz sprawdzić, jak to się robi w świecie dorosłych, to odpal jakiegoś anydeska, odpal
  • Odpowiedz
Zajebiozaur: A w czym tu widzisz kłopot? :)

Odpal jakiegoś czystego laptopa, nettopa, albo - nie wiem - nową instancję na wirtualnej maszynie, odpal na niej anydeska i jedziemy z koksem. :)

Może przestaniesz kpić z "boomerów". :)
  • Odpowiedz