Aktywne Wpisy
wykop +20
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +99
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
#anonekrandkuje
no jak sie z nimi pisze, jezu... nie umiem
#przegryw #zwiazki #tinder #logikarozowychpaskow #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60f0abf391a69a000ab960ef
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Nie będę oceniał "meritum" waszej rozmowy, ale jak to czytam to czuję zażenowanie. Dla mnie to rozmowa o wszystkim i o niczym, niby spoko taka luźna gadka, ale widać też, że obie strony męczą się w pisaniu.
Ale fakt: jeśli ty piszesz do laski pełnymi zdaniami a ona odpisuje ci dwoma słowami to znak, że delikatnie ma cię gdzieś a jej chęć do pisania i utrzymywania kontaktu spoczęła na
No to prawda, pisałeś nudno, ale to nie jest Twoja wina, bo jeśli drugiej osobie się chce, to jest flow i rozmowa sama staje się ciekawa. Moja rada - zanim coś napiszesz do dziewczyny, zastanów się, czy nie odbierze tego jako cos dziecinnego/małomęskiego. Minecraft pod to chyba podpada. A dalej to już ona musi się trochę wykazać, tutaj na scrinie w 3 miejscach mogłaby pokierować rozmowę
Nie przeprowadzam wywiadu.
aż się zalogowałem do swojej sympatii i wziąłem pierwszy z brzegu wstrzyk, jaki napisałem jakiś czas temu z nudów do jakiejś babki stamtąd, bo skoro pytasz, jak się gada z babkami, to trudno mi jednoznacznie odpowiedzieć, gdyż one są różne, tak jak my. Wypada się nieco rozeznać w kształcie postaci i wtedy napisać coś pod nią :)
Tu masz treść mojej pierwszejz brzegu wiadomości :)
A czy pomyślałeś że to również z nimi jest coś nie tak? W takim sensie oczywiście że skoro nie wychodzi Ci rozmowa z jakąś dziewczyną to że nie ma mowy o zbudowaniu z nią czegokolwiek i że ona nie jest dla Ciebie.
Tylko ze jak "spalasz" te pary to coraz mniej dziewczyn zostanie w twojej okolicy. Na FB Dating ciagle pojawiaja sie jakies 50+ km ode mnie, na Tinderze tez mi zostawaly juz same dalekie, zresetowalem konto i sa z moich okolic ale coraz czesciej matchuje sie z tymi co wczesniej pisalem. Musze sie przeprowadzic bo
To jak sie umawiasz z kumplami? Wysyłacie sobie memy z minecrafta?
Ja z kumplami się umawiam w ten sposób:
"Mordy, pasowałoby coś dziabnąć dzisiaj, kto wpada do mnie o
Pisze z facetami poza tinderem podobnie jak tutaj
Trafiłeś na ultra nudziarę, która w żaden sposób nie potrafi sobą zainteresować, ani wykrzesać z siebie pełnego zdania. Rozmowa z taką to jak rozmowa z upośledzonym dzieckiem,
@Juliusz Cezar bzykał Kleopatrę:
Czy to nie zabawne, że dla Ciebie to jest "cringuwa", ale działa, a Twoje wpisy wydają ci się spoko, ale nie działają? :)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@Igrekpl:
Ten nowy screen fajny, neutralny taki i z humorkiem
I to właśnie pokazuje jak idzie, gdy lasce/facetowi się chce odpisywać
pytasz jak nawijać makaron na uszy dziurwacom, bo ci nie idzie, na dowód pokazujesz jakągównogadkę, przez którą wisisz mi nowy żenadometr, ja ci odpisuję, że z babami trzeba najpierw zrobić w miarę sensowny research, żeby dopasować treśc do poziomu konkretnego s----------a danego przypadku, a ty mi piszesz o cringu? :)
Rozmowy, których fragmenty ci pokazałem, były z tego roku i były dwiema pierwszymi z brzegu. Baby są
@Missudi: tylko jej juz tez sie nie bardzo chce odpisywac xd czuje ze ghostowanko wchodzi
@Zajebiozaur: no ja pisze na tinderze z młodymi dziewczynami a nie na sympatii z jakimis starymi, panie boomer.
Odpal jakiegoś czystego laptopa, nettopa, albo - nie wiem - nową instancję na wirtualnej maszynie, odpal na niej anydeska i jedziemy z koksem. :)
Może przestaniesz kpić z "boomerów". :)