Wpis z mikrobloga

Macron idol lewaków:

1. Wprowadził segregację sanitarną
2. Obowiązek szczepień dla strażaków ale zwolnił z tego obowiązku policję i żandarmów
3. Obowiązek szczepień dla lekarzy i całej służby zdrowia a przecież według lewaków lekarze dawno zaszczepieni bo to wykształceni ludzie

Trzeba mieć gwóźdź w mózgu żeby popierać ten cyrk. Ale czego się spodziewać po wykopowym lewactwu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Neuropki już gotowe do popierania kolejnych niezgodnych z prawem PiSowskich rozporządzeń.

#koronawirus #bekazlewactwa #bekazpisu
C.....k - Macron idol lewaków:

1. Wprowadził segregację sanitarną
2. Obowiązek sz...

źródło: comment_1626338965VjJVUUPgSL3EnEdEnV2Qyl.jpg

Pobierz
  • 19
@Chuseok: niesamowite ze sa ludzie ktorzy w lipcu 2021. 19 miesiecy trwanja tego cyrku i dalej probuja w jakis sposob to tlumaczyc xd np. Fala na jesien kiedy to juz powinno byc wszystko gotowe a panstwo powinno moc hulac a w mediach informacje ze lekko chorzy czy bezobjawowi samoizolacja ....
@wiem_wszystko:

tylko jazda po pijanemu jest zabroniona a szczepionka dobrowalna. Rozumiesz roznice? Jak wprowadza zakaz jezdzenia bez szczepionki to potem porozmawiamy.

Chyba nie chwytasz analogii, ale w ogóle mnie to nie dziwi. Chodzi o to, że uczestnik ruchu prowadzący samochód w stanie nietrzeźwości, stwarza większe zagrożenie dla innych, niż uczestnik ruchu niebędący pod wpływem alkoholu.
Tak samo uczestnik życia społecznego który jest zaszczepiony stwarza mniejsze zagrożenie dla innych od ludzi niezaszczepionych.
tylko jazda po pijanemu jest zabroniona a szczepionka dobrowalna.

@wiem_wszystko: chwila, chwila XD - nie rób #!$%@? z logiki.

Sytuacja wygląda tak:
Kiedy jesteś trzeźwy (zaszczepiony) to możesz prowadzić samochód (iść do knajpy). Kiedy jesteś pijany (niezaszczepiony), to nie możesz prowadzić samochodu (iść do knajpy).

Tak samo jak nie ma obowiązku bycia trzeźwym, tak nie ma obowiązku bycia zaszczepionym.
#!$%@?ąc od tego czy segregacja sanitarna powinna obowiązywać czy nie, no to
@wiem_wszystko: zakładając, że wprowadzono by możliwość chodzenia do knajp tylko dla zaszczepionych, to tak samo mógłbyś sobie iść do knajpy, tylko groziłby Ci mandat.

Czyli rozumiem, że byłbyś z tym w porządku?
@MrGalosh: tak, tylko musialbys to wpisac w kodeks karny

Ty nie masz pojecia o prawie. Nie ma w tym nic dziwnego ze pis sobie robi co chce i zwyczajnie sraja na was i na wasze prawa. Zeyczajnie gowno wiecie o stanowieniu prawa. Od 15 msc mamy stan nadzsyczajny bez jego wprowadzania i kazdy zesrany bo policjantow naslano na was. Chlopkow po zawodowce xddd