Aktywne Wpisy

dorodny-agrest +162
Znajomy - uśmiechnięty, wesoły człowiek. Zawsze fajnie się gadało. Dwójka dzieci, żona. Wczoraj jebnął się na linę. 35 lat. #depresja #samobojstwo
bambo_rambo +99
Dziś w Trójce, koło godziny 16 jakaś mocno skrzywdzona słuchaczka życzyła ojcom, żeby ich zachowanie nie było głównym tematem terapii dziecka.
Takie życzenia to jak splunięcie ojcom w twarz.
Ale dała mi tym do myślenia i aż zadzwonię z analogicznym życzeniami na dzień matki.
Wstydźcie się tam w Trójce, że takie coś puściliście.
#dzienojca #zycznia #trojka #trojkapolskieradio #afera #wykopefekt
Takie życzenia to jak splunięcie ojcom w twarz.
Ale dała mi tym do myślenia i aż zadzwonię z analogicznym życzeniami na dzień matki.
Wstydźcie się tam w Trójce, że takie coś puściliście.
#dzienojca #zycznia #trojka #trojkapolskieradio #afera #wykopefekt
źródło: 3
Pobierz

#programowanie #programista15k #scrum
@zibizz1: ciekawa analogia (trochę mi się skojarzyło z brygadzistą) tylko, że są obok tego role liderskie, kierownicze, które wymagają bądź co bądź jakiegoś ukierunkowania. rola scrum mastera wg tego co słyszałem ma być niewidoczna (nawet się rysuje osobę SMa jako takiego ninję, którego
@villager: = cholernie cholernie ciężko spotkać dobrego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Saly: Dzięki za ciekawą odpowiedź. Ta lista jest bardzo spoko - zwłaszcza, że jest w polskiej wersji. Pytanie było prowokacyjne trochę, gdyż uczestniczyłem w kilku kursach około-agile'owych, swoje wiem o Agile'u i XP, choć absolutnie nie uważam się za eksperta. Ja spotkałem się z postawą którą roboczo nazwałbym: "Scrum albo śmierć", polega to na tym, że facet zagłusza, zagaduje ludzi kiedy wspomną
https://www.wykop.pl/wpis/58185321/1-12-msc-pracowalem-jako-junior-java-dev-potem-dos/