Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +20
#przegryw #przegrywpo30tce #pieklomezczyzn #takaprawda #wojna
Bądź samotnym facetem. Urodziłeś się w biednej rodzinie. Od dzieciaka pomagałeś rodzicom, a jako nastolatek pracowałeś zarobkowo. Idź na studia, na które w dużej mierze sam łożyłeś, również z pracy, a także ze stypendium naukowego. Dużo nauki kosztem życia towarzyskiego. Skończ studia, których wybór okazał się być błędem. Marna praca, nieduże zarobki. Wciąż jesteś sam. Seks? No gdzieś tam jest, w telewizji czy coś, ale nie w
Bądź samotnym facetem. Urodziłeś się w biednej rodzinie. Od dzieciaka pomagałeś rodzicom, a jako nastolatek pracowałeś zarobkowo. Idź na studia, na które w dużej mierze sam łożyłeś, również z pracy, a także ze stypendium naukowego. Dużo nauki kosztem życia towarzyskiego. Skończ studia, których wybór okazał się być błędem. Marna praca, nieduże zarobki. Wciąż jesteś sam. Seks? No gdzieś tam jest, w telewizji czy coś, ale nie w
wieszjo +17
Don Kasjo? Widziałem kilka jego walk, czasami się pośmiałem z konferencji ale to wszystko, nigdy nie byłem jego jakimś wielkim fanem, po prostu jak walczył to rzuciłem okiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
Musze jutro przewiezc rocznego kota autem. 100 km a on jeszcze nigdy nie jechal samochodem. Mam transporter. Myslicie ze bedzie bardzo odpiwrdalal? Cos mu sie daje na taka podroz?
@xncvz: najgorsze że kot jest po wypadku więc mu stresów nie brakuje ostatnio. Chcę go przewieźć w jednym kawałku i żywego ;) No nic, mam nadzieję że nie wylezie z transportera i nie rzuci mi się na twarz z pazurami w czasie jazdy XD
@bocznica: to wypadało by napisać wcześniej. Możesz go przykryć jakimś ręcznikiem czy coś, aby nie widział gdzie się znajduje.
@xncvz: dzieki! Największą nadzieję mam że go poskładają do kupy i jeszcze nas #!$%@? miauczeniem pod lodówką :)
@xncvz:
@xncvz: oezu, zaparz se