Aktywne Wpisy

Bunch +67
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

źródło: comment_1626084476WkJxbTfkuxFNTMxq88aCvu.jpg
Pobierzto nie polska
babcia pewnie rozumie i akceptuje
Nazywamy to także "ideologią" :)
Siostra ma kolegę geja, lewaka, wegetarianina i ateistę jednocześnie, nasi rodzice oczywiście konserwatywny i prawicowy katolicyzm. Przyjechała z nim raz do nas, starzy wiedzieli co to za koleś, koleś wiedział jakich mamy starych. I co? I matka naszykowała sałatki i bezmięsne dania, wszyscy siedzieliśmy przy jednym stole i jedliśmy obiad, potem starzy poszli do kościoła, a jak
@Samol94: akceptować s----------e, które skończy się prawdopodobnie samobójem
so tolerant
@Samol94: babcia pewnie rozumie, że bunt młodzieńczy potrafi się przejawiać na głupie sposoby i toleruje
źródło: comment_1626104906aMP9qe9OFmasZkata4u5fh.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora