Wpis z mikrobloga

W sumie to mi szkoda ludzi, którzy chcą coś zmienić w kwestii rasizmu, bo to chyba niemożliwe. Niby już idzie dobrze, przed każdym meczem filmik "no to rasizm", piłkarze klękają, kibice biją brawo, ale wystarczy jedno potknięcie i cofamy się mentalnie o 100 lat do tyłu. A skoro to się wciąż dzieje, oznacza to, że w ludziach nie zmieniło się nic.
#mecz #rasizm
smutny_kojot - W sumie to mi szkoda ludzi, którzy chcą coś zmienić w kwestii rasizmu,...

źródło: comment_1626076769MvaCqpqphburL7J4G6ev2M.jpg

Pobierz
  • 59
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iAmTS: siadam sobie z żuberkiem przed tv a tam najpierw jakieś tęczowe autko przywozi piłkę a potem obie drużyny klękają. Na szczęście wiedziałem że Włosi to przepraszali tym gestem za Multiplę. Na szczęście także pan prezes Kurski nie pozwolił aby w komentarzu padło choć słowo o tym co to za szopkę tam odpierdzielają więc aż tak się nie zdenerwowałem.
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: Najczęściej ci ludzie nawet nie zauważają tego, że są rasistami. Na wykopie takich pełno.

O, patrz m----n, gdzieś ty się nie mył hehehehe. Co? To miał być rasizm? Gdzie tam, to tylko żart! O k---a j----y m----n nie strzelił karnego, niech s-------a do Afryki małpa czarna. Co? Rasizm? Nie, ja nie jestem rasistą, ja tylko tak żartuję, że nie trafił do bramki haha.
  • Odpowiedz
@dx_xc1: Ale z ciebie śmieć rasista. Bo ty tak prostaczku mówisz nie będą? Na szczęście jesteś tylko użytkownikiem forum o kupie i nie masz na nic wpływu i każdy ma twoje zdanie w dupe

Kurde skąd się tacy ludzie biorą, 80 lat temu byś wybijał szyby w interesach żydów, a potem strzelał do Polaków bo przecież oni nie pasują do Europy i zagrabili te ziemie Niemcom
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: tak? a czego się spodziewasz po wrzucaniu na siłę tego całego BLM, poczucia winy z bycia białym i białej supremacji i reszty lewackich bzdur? Para w kotle w końcu wywali pokrywkę.

bo gdyby nie to to z pewnością nie byłoby rasizmu xD
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: antyrasizm to po prostu pewien nieśmieszny żart, na którego czasem ludziom kończy się ochota, gdy jakiś czarny kogoś zdenerwuje. To tak jak z żartowaniem z raka - jest zabawnie, dopóki cię nie spotka.
  • Odpowiedz