Wpis z mikrobloga

na jakiej apce nawigacji jeździcie w trasy? pierwsza trasa jakoś niebawem przede mną, i nie chciałbym by mnie wywiozła gdzieś na wypizdówek ( ͡° ͜ʖ ͡°) #motoryzacja #samochody
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@skeeto666: a jak trasa zagraniczna i nie chcesz zużywać transferu to Sygic (przed przekroczeniem granicy możesz pobrać dany kraj żeby mieć wersję offline, fajnie pomaga w zajmowaniu odpowiedniego pasa itd). Po kraju google maps + yanosik do ostrzeżeń.
  • Odpowiedz
  • 1
@skeeto666 z doświadczenia powiem, że żadna nawigacja nie jest lepsza niż my sami. Ja osobiście używam nawigacji jako odniesienia ale nigdy na niej nie polegam w 100%. Jeśli używam to Google Maps z Yanosikiem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@skeeto666: Waze - pokazuje limit prędkości na drodze, daje więcej instrukcji
Google maps do jazdy po mieście. Mam wrażenie, że Gmaps się ostatnio zepsuł, np ostatnio kazał mi zrobić bezsensowne okrążenia kilkukilometrowe bym wylądował w tym samym miejscu którym jestem i jechał dalej albo nie można było odrzucić propozycji szybszej trasy (ciągle wyskakiwało powiadomienie z tą opcją).
  • Odpowiedz
@skeeto666: google maps ale przeleć sobie drogę przed wyjazdem bo lubi coś o---------ć i ostatnio kazał mi zjechać z S3 żeby się przejechać przez jakieś miasteczko bo dlaczego k---a nie, ani korka ani dużego ruchu, w zasadzie to było pusto xD
później to sprawdziłem i z 10 godzin wcześniej w tym miejscu był wypadek i mimo że nie było żadnego korka to mi kazał objeżdżać

a połączenie google + yanosik
  • Odpowiedz