Wpis z mikrobloga

Przypomniało mi się jak kilka lat temu napisałem do laski na Facebooku. Ona nie była polką, pochodziła z Włoch. Se myślę, ze w sumie to spoko opcja spotykać się z włoszczyzną, tym bardziej, że ona miała wtedy z 19lat. No i wybraliśmy miejsce spotkania, blisko mieszkania jej wuja, bo ona akurat wtedy będzie u niego i będzie miała blisko. Pojechałem a tam typiara 150 wzrostu, z 80 kilo i ruda, a na zdjęciach była brunetką max 50 kilo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ona mnie ciagnie do klatki schodowej jej z której wyszła, mówię dobra #!$%@?, idę, lepiej posiedzieć na klatce niż łazić z nią miedzy ludźmi. Poszliśmy, siedzimy na klatce, ta odpala kiepa, nienawidzę jak laska pali, a ona po tym do mnie z ryjem i chce iść w ślinę. Na szybko stwierdziłem, że może warto i za tyłek złapie, ale przy tej wadze to nie było nic przyjemnego. Tfu. Potem wyszedł jej wuja na klatkę bo słyszał, że ktoś się po niej kręci. Na koniec chciała, żebym ją odprowadził do sklepu jej mamy, dosłownie mnie ciągnęła za rękę ( ͡° ʖ̯ ͡°) szliśmy jakiś kilometr, się okazało, że jej mamy w tym lumpie nie ma i chce żebym zaczekał z nią za jej mamą. Dobra czekam. W tym czasie zadzwoniła do mnie siostra czy jadę z nią i szwagrem gdzieś tam, wiadomo ze chciałem się ulotnić jak najszybciej to się zgodziłem. Powiedziałem jej ze muszę iść, a ona do mnie czy zostanę z nią jeszcze z 10 minut. Okej. Przyjeżdża jej mama z córką, max 8 lat. Przedstawiła mnie jako swojego chłopaka XD jej matka wypytywała mnie o moją rodzinę, bo mam nazwisko mało popularne a jest jeden typ w mieście sławny, który tez się tak nazywa. Jej matka poszła i zostaliśmy z tym gowniakiem. Ta mała powiedziała, że ta gruba próbuję schudnąć juz od dawna, ale jej nie wychodzi. Az nie wiedziałem co powiedzieć. Nie pamiętam dokładnie juz jak stamtąd uciekłem, ale potem do mnie wypisywała czy pójdziemy razem na dni miasta, olałem ją w #!$%@?. Może miesiąc później spotkałem się z inną dziewczyną, a ona mi się pyta czy ja znam tą Włoszke, bo one chodzą razem do klasy i coś tam jej o mnie opowiadała. Wtf nawet nie wiedziałem, że się znają. Koniec końców z tą drugą tez nic nie wyszło, ale mamy kontakt ze sobą do dzisiaj, spoko morda.
Ostrzegam Was mirki i mirabelki przed tym z kim sie spotykacie, zdjęcia kłamią( ͡° ʖ̯ ͡°)
#randka #randkujzwykopem #przypal #wloszczyzna #facebook ##!$%@? #randki #niebieskiepaski #rozowepaski
  • 2
  • Odpowiedz