Aktywne Wpisy
KuKumber +2403
Panie prezesie NIEEEEEEE !!
#bekazpisu
#bekazpisu
Widzę na X, że coraz więcej osób nawet mocno apolitycznych jest zaniepokojonych tym co się aktualnie dzieje w kraju. Bajeczką o sprzątaniu katastrofy po PISie w nieskończoność grać nie można.
Osobiście nie jestem specjalnie zdziwiony, czego można oczekiwać po kolesiu który na zachodzie nazywany jest zastępcą Merkel. Wykop też kiedyś się otrząśnie jak zauważy że nie tylko Matecki sceptycznie ocenia aktualne decyzje rządu.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #takaprawda #4konserwy #sejm #atom #cpk #polityka
Osobiście nie jestem specjalnie zdziwiony, czego można oczekiwać po kolesiu który na zachodzie nazywany jest zastępcą Merkel. Wykop też kiedyś się otrząśnie jak zauważy że nie tylko Matecki sceptycznie ocenia aktualne decyzje rządu.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #takaprawda #4konserwy #sejm #atom #cpk #polityka
#takaprawda #tatuaze #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #tattoo #humorobrazkowy
"W danym czasie" albo "w danym okresie".
@frex: większej bzdury nie słyszałem XD mi się przypomina o tym ze mam 2 rękawy zrobione dopiero jak otwieram wypok i czytam taki wysryw XD tatuaże są jak blizny, po jakimś czasie przestajesz o nich pamiętać alceptujesz je jako cześć siebie
Komentarz usunięty przez autora
!choćbyś nie wiem jak gorąco zaprzeczał prędzej czy później, zaczniesz żałować swojego tribala na łydce
@terwer358: Myślę, że poza januszexami czy też zawodami, które mają dawać "autorytet" (nauczyciel, sędzia) raczej już pracodawcy mają gdzieś, czy pracownik ma tatuaż, jeśli nie jest to wydziarane "#!$%@?ć sąd" na czole xD W mojej poprzedniej pracy dyrektor miał wydziarane całe dwa rękawy, w obecnej kierowniczka ma tatuaż, kilku pracowników na bardzo dobrych stanowiskach również.
@kalisiak: Na wykopie robi się z papieża JPII zbrodniarza, a ty masz ból dupy o opinię innych nt. tatuaży xD zluzuj.