Aktywne Wpisy
KuKumber +2403
Panie prezesie NIEEEEEEE !!
#bekazpisu
#bekazpisu
Widzę na X, że coraz więcej osób nawet mocno apolitycznych jest zaniepokojonych tym co się aktualnie dzieje w kraju. Bajeczką o sprzątaniu katastrofy po PISie w nieskończoność grać nie można.
Osobiście nie jestem specjalnie zdziwiony, czego można oczekiwać po kolesiu który na zachodzie nazywany jest zastępcą Merkel. Wykop też kiedyś się otrząśnie jak zauważy że nie tylko Matecki sceptycznie ocenia aktualne decyzje rządu.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #takaprawda #4konserwy #sejm #atom #cpk #polityka
Osobiście nie jestem specjalnie zdziwiony, czego można oczekiwać po kolesiu który na zachodzie nazywany jest zastępcą Merkel. Wykop też kiedyś się otrząśnie jak zauważy że nie tylko Matecki sceptycznie ocenia aktualne decyzje rządu.
#bekazlewactwa #bekazpodludzi #takaprawda #4konserwy #sejm #atom #cpk #polityka
#takaprawda #tatuaze #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #tattoo #humorobrazkowy
@Anty_kacap: Osoba, która opracuje skuteczną i nieszkodliwą metodę usuwania tatuaży będzie niesamowicie bogata. Ludzie za bardzo kierują się modą i za jakiś czas ciało pozbawione tuszu będzie czymś pożądanym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Byłem chyba jedyną osobą w okolicy nosząca je przy uprawianiu sportu zamiast na miasto
@Evert: Jest coś takiego - tatuaż tymczasowy, który nie jest zbyt popularny, bo jednak kosztuje, a znika po jakimś czasie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Raczej
@Anty_kacap: Przespałeś ostatnie 10 lat w zamrażarce?
taki sam poziom jak "o ja #!$%@?, facet w rurkach"
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora