Aktywne Wpisy
odyn88 +64
Kupiłem dostęp do gali z jedynego prawilnego linka czyli https://famemma.tv/#/ref/bogestetyki
I POSTANOWIŁEM WYLOSOWAĆ DLA JEDNEGO Z WAS TE PPV! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zasady:
-Osoby nieśledzące patotagów (tak zwane normiki) od razu zostają wykluczone
-Zostawiasz plusa w tym wpisie
-Dodajesz mema z Natanem Marconiem w komentarzu pod tym wpisem (obojętnie jaki!)
-Zielonki nie biorą udziału
-Pamiętajcie aby mieć odblokowaną możliwość przyjmowania wiadomości prywatnych
Losowanie odbędzie się przez stronę
I POSTANOWIŁEM WYLOSOWAĆ DLA JEDNEGO Z WAS TE PPV! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zasady:
-Osoby nieśledzące patotagów (tak zwane normiki) od razu zostają wykluczone
-Zostawiasz plusa w tym wpisie
-Dodajesz mema z Natanem Marconiem w komentarzu pod tym wpisem (obojętnie jaki!)
-Zielonki nie biorą udziału
-Pamiętajcie aby mieć odblokowaną możliwość przyjmowania wiadomości prywatnych
Losowanie odbędzie się przez stronę
Bubbleguns +1
#praca #ukrainka #depresja
Pracuje w klubie w stolicy co ja mam zrobić jak wyzywa mnie Ukrainka jest dla mnie nie mila, wiecie co mam dosyc tej pracy czasem śmieją się ze mnie mają za debila, wy też mnie tutaj bedziecie wyzywali swoimi głupimi tekstami mam dosyc czemu???? Co ja zrobilam ??? To nie ma sensu
Pracuje w klubie w stolicy co ja mam zrobić jak wyzywa mnie Ukrainka jest dla mnie nie mila, wiecie co mam dosyc tej pracy czasem śmieją się ze mnie mają za debila, wy też mnie tutaj bedziecie wyzywali swoimi głupimi tekstami mam dosyc czemu???? Co ja zrobilam ??? To nie ma sensu
mirki gdzie szukać chłopaka do poważnego związku? #tinder chyba odpada? w skrócie rozstałam się z wieloletnim chłopakiem (ja 26 on 24 lata) bo nie potrafił się zdecydować na kolejny krok czyli oświadczyny TAK WIEM ZE BYŁ MŁODSZY kochałam go bardzo ale czułam ze nigdzie to nie zmierza wiecie koło 30 chciałabym już mieć rodzine :( teraz chce poznać kogoś kto myśli w tej sferze podobnie i nie chce tracić czasu na randki z których nic nie będzie #zwiazki #podrywajzwykopem
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60e856daae4a3c000a4058dc
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: xDDDDDD
@AnonimoweMirkoWyznania: Chcesz skrzywdzić dziecko, sprowadzając go na ten świat w dziurze w dupie bez przyszłości? Masz coś, żeby temu dziecku zagwarantować dobry byt - pieniądze na studia, czy mieszkanie?
Przecież dla ciebie facet nie ma znaczenia, to jest zwykły obiekt który ma spełnić twój cel. Skończysz z pierwszym lepszym, który się zgodzi. Obrzydliwe podejście,
"Jakbyś kochała to nie zostawiłabyś…" to trochę oderwany od rzeczywistości mit.
Coś na zasadzie schodzisz się z kimś, jesteś 3-5 lat, hormony opadają, zostaje silne przywiązanie, które jest fundamentem uczuć. Ta osoba idzie w alkoholim, robisz wszystko aby jej pomóc jeszcze kilka
I tego się trzymaj! :)
Zaakceptował: karmelkowa
Zawołaj nas gdy będziecie się rozwodzić. ;)
..zjeść urwę z rożna. :)
Zgadnij, ilu mężczyzn ustaliło z babami przyszłość i wartości po grób, a potem, po latach usłyszeli: "Wtedy byłam młoda i głupia i nie wiedziałem tego, co wiem teraz. Co z tego, że mi to wtedy tłumaczyłeś, jak ja nie mogłam tego wtedy rozumieć? Odchodzę. Alimenty płać do dziesiątego."
Mądry facet.
Gdy mężczyzna czegoś chce i podświadomie czuje, że w wyniku własnej analizy i decyzji "bierze to na klatę" razem z wszelkimi konsekwencjami, które rzeczowo i w różnych stanach emocjonalnych przemyślał, to nie potrzebuje żadnych pytań, ani dodatkowych inspiracji. Nikt go nie odwiedzie i nikt go nie namówi. To męska, świadoma decyzja.
Jeśli mężczyzna
Po drugie - najlepiej szukać w miejscach nie przeznaczonych stricte do randkowania- w rozmaitych klubach hobbystycznych, na konwentach, wystawach, wykładach i tak dalej.
Co to oznacza?
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: ale nie wiesz co oznacza "xD" czy się chcesz żebym rozwinęła powód "xD" czy co?