Wpis z mikrobloga

@woolridge89: Masz styl pisania jak z szóstej klasy szkoły podstawowej, ale to nawet lepiej, brakowało czegoś świeżego na tagu. Konkret recenzja byczq ( ͡° ͜ʖ ͡°)

To ponoć jest wzorowane na Tom Ford Tabacco Vanille, ale tego zapachu nie znam, wiec oceniam obiektywnie tylko Tabacco Leaf.

@woolridge89: Jakościowo moim zdaniem absolutnie nie ma aż takiej przepaści jaka występuje w przypadku ceny obu zapachów.
  • Odpowiedz
@TetraHydroCanabinol:

@woolridge89: Masz styl pisania jak z szóstej klasy szkoły podstawowej, ale to nawet lepiej, brakowało czegoś świeżego na tagu. Konkret recenzja byczq ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przepraszam, dużo ćwiczę pisania wiec mam nadzieje, ze postępy będą widoczne z czasem. Ciesze sie ze mnie komus brakowalo,bo mnie ponad rok tu nie
  • Odpowiedz
@woolridge89: chodzi mu o to że powinieneś był napisać panty dropper a nie popper wariacik, popper to tak jakby dziewczyna się miała w majtki zesrać po powąchaniu
A co do tobacco vanille to polecam ci jednak sprawdzić bo zapach zajebisty
  • Odpowiedz
@perfumiarz: Moze ci sie wydaje, ze mam tu krocej konto od ciebie, ale kiedys mialem dluzej i mimo wszystko mam skromną ale chyba nieco większą wiedze w tym zakresie od Ciebie. @CheapiesLover zdecydowanie ma tu konto dluzej od nas dwoch razem, a sam uzywal juz dawno takiego sformuowania
  • Odpowiedz