Wpis z mikrobloga

Recenzje perfum: JustJack Tabacco Leaf

Jak tu jeszcze kieydś byłem to była taka napompowana moda na perfumy JustJack i ja tam nie wiedziałem co o nich myśleć wtedy, bo jeszcze ich nie miałem, ale na początku dużo osób pozytywnie mówiło, a później bardzo negatywnie niektóre osoby.
Mnie dlatego dawno nie było, bo moja mama kazała mi usunać konto (to długa historai), ale już się wyprowadziłem od niej i od niedawna dużo pracuje, więc jestem samodzielny i mam też trochę pieniędzy na perfumy różne.
Czasem w kafejce komputerowej oglądałem wykop, ale rzadko bo wtedy nie miałem tyle pieniedzy, i chyba nawet jakieś memy były, że Feliks i jakieś cyferki, nie pamietam, to on nawet memem sie też stał, ze tak krytykuje Just Jacks i dalej nie wiedziałem czy one na poważnie są fajne, czy nie.

No ale przechodzoc do sedna. Pamietam jak mój starsz brat raz mi pokazał takie p-------y black devil jakieś czekoladowe, to było dawno temu jak hcodziłem do gimnazjum. Nie pale papierosow i mi smierdzialy troche, ale zostawialy na ustach taki paproch jak wata cukrowa slodka i taka wlasnie slodkosć brudna z tego papierosa kojarzy mi sie z tym Tabacco Leaf.
To ponoć jest wzorowane na Tom Ford Tabacco Vanille, ale tego zapachu nie znam, wiec oceniam obiektywnie tylko Tabacco Leaf.
One pachną dosyć długo. Zdecydowanie jest to zapach dla osób trochę pardziej dorosłych i na zimę. Mnie na początku nie przekonywały, ale po jakimś czasie wtej brzydocie wykiełkowało coś, co powodowało odruchowe wąchanie nadgarstka. Być może ludzie, którzy mnie widizeli podczas dnia testowania myśleli, że jestem jakimś ćpunem, ale nim nie jestem. Pachną waniliowo, ale tytoniowo raczej mało. Bardziej coś jak wanilia pokruszona w budyniu i zawinięta w ten szary papier toaletowy. Take papierowe powonienie zostawia. Na pewno nie jest to lady killer ani panty pooper. Mimo wszystko wydaje mi się, że zapachy z wertinerią lub cytrusowe dużo bardziej przyciągają nosy kobiet.
Jest to chyba jeden z tych zapachów, na temat którego każdy musi sam sobie wyrobić zdanie. Moje zdanie jest niepewne i niewyrobione dlatego daję ocenę 5/10.

#woolridgeperfumy
#perfumy
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@woolridge89: Masz styl pisania jak z szóstej klasy szkoły podstawowej, ale to nawet lepiej, brakowało czegoś świeżego na tagu. Konkret recenzja byczq ( ͡° ͜ʖ ͡°)

To ponoć jest wzorowane na Tom Ford Tabacco Vanille, ale tego zapachu nie znam, wiec oceniam obiektywnie tylko Tabacco Leaf.

@woolridge89: Jakościowo moim zdaniem absolutnie nie ma aż takiej przepaści jaka występuje w przypadku ceny obu zapachów.
  • Odpowiedz
@TetraHydroCanabinol:

@woolridge89: Masz styl pisania jak z szóstej klasy szkoły podstawowej, ale to nawet lepiej, brakowało czegoś świeżego na tagu. Konkret recenzja byczq ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przepraszam, dużo ćwiczę pisania wiec mam nadzieje, ze postępy będą widoczne z czasem. Ciesze sie ze mnie komus brakowalo,bo mnie ponad rok tu nie
  • Odpowiedz
@woolridge89: chodzi mu o to że powinieneś był napisać panty dropper a nie popper wariacik, popper to tak jakby dziewczyna się miała w majtki zesrać po powąchaniu
A co do tobacco vanille to polecam ci jednak sprawdzić bo zapach zajebisty
  • Odpowiedz
@perfumiarz: Moze ci sie wydaje, ze mam tu krocej konto od ciebie, ale kiedys mialem dluzej i mimo wszystko mam skromną ale chyba nieco większą wiedze w tym zakresie od Ciebie. @CheapiesLover zdecydowanie ma tu konto dluzej od nas dwoch razem, a sam uzywal juz dawno takiego sformuowania
  • Odpowiedz