Wpis z mikrobloga

Za tuska bylismy liczącym sie graczem na arenie miedzynarodowej xD. Tylko przypomne, ze podczas kryzysu ukrainskiego potężne DOJCZLAND na wniosek Rosji odsunely nas od rozmów pokojowych. Takim bylismy graczem i #!$%@? mielismy do gadania w kluczowych sytuacjach. Jeszcze to smieszne straszenie Sikorskiego przy kamerach, probujac byc groznym xD. Kryzys migracyjny? Ktos pamieta jeszcze ten cyrk w wykonanii polskich wladz? Zmiana zdania co drugi dzien.
#tusk #polityka
  • 37
@vvvariacik: ale to ty dzwonisz. po #!$%@? mi tu wjeżdżasz z randomową ojkofobią

albo jesteś za pisem albo za po

co to ma do tego co ja powiedziałem, nie jestem ani za pisem ani za po, co nie przeszkadza mi zauważyć, że rządy po były lepsze
@Fingal: Niemcy nie są i nigdy nie będą naszym sojusznikiem. Mogą być partnerem, na lepszych lub gorszych warunkach, ale słaba Polska zawsze będzie im na rękę, więc trudno coś takiego nazwać sojuszem.
Niemcy nie są i nigdy nie będą naszym sojusznikiem. Mogą być partnerem, na lepszych lub gorszych warunkach, ale słaba Polska zawsze będzie im na rękę, więc trudno coś takiego nazwać sojuszem.

@gokotgo: typie nie napisałem nic o niemcach, tylko że stany mają nas w dupie dzięki wspaniałej polityce pisu
@Loyalis wyjaśnisz w jaki sposób doktnal nas kryzys migracyjny? Może jeszcze dasz radę wyszczekac coś o tych ISLAMSKICH UCHODŹCACH którzy mieli siać terror i panie na ulicach Paryża Berlina czy Barcelony co bo coś cicho xD
@Fingal: a to sorry, ubzdurałem sobie coś, bo ktoś już wcześniej pisał o Niemcach sojuszniku, a nieodbieranie telefonu skojarzyło mi się z tym, że Merkel nie chciała gadać z Morawieckim.