Aktywne Wpisy
Moseva +1
Wiem ze to wszystko zależy od wielu czynników ale zastanawiam się ile mniej więcej trzeba trenować żeby ze zwykłego ciała wyrobić sobie takie ciało?
W sensie jak często i przez ile lat. 7 dni w tygodniu 1h biegania, 1h na silce przez 2 lata?
Docenię każde przypuszczenie :p
#mikrokoksy #rozowepaski
W sensie jak często i przez ile lat. 7 dni w tygodniu 1h biegania, 1h na silce przez 2 lata?
Docenię każde przypuszczenie :p
#mikrokoksy #rozowepaski
BoooG +20
#wojna Chyba jeden z najbardziej ku###skich wpisów jakie widzialem na tym tagu od tego dezertera. Chlop w swojej propagandzie poleciał już tak daleko, że "w dupie z bombami", które zabijają jego rodaków, niszczą infrastrukturę krytyczna ale pośmiejmy się hehe z #rosja, gdzie ta ofensywa. Dzisiaj kolejne ataki ale pewnie hehe w dupie tam, jest zabawnie. Aczkolwiek zabezpieczyłem sobie ten wpis w odpowiedni sposób, kolejny. :-)
To jest ta mentalność, na #
To jest ta mentalność, na #
#przegryw
To jest taka rada...
Masz dwóch gości. Obaj mają mało kasy. Ale jeśli jeden zabierze kasę drugiemu to ten jeden będzie miał dużo kasy. "problem rozwiązany".
@DonTadeo: a gdzie nie ma kalkulacji? Zresztą laski potrafią same siebie dość dobrze oszukać, że chodzi o coś więcej jeśli tylko mają coś do zyskania
@klamkaodokna: Nie podałaś za przykłady ludzi którzy "mieli po prostu cel w życiu", tylko ich celem była kasa, a metody stosowali wszystkie, włącznie z torturowaniem ludzi, zabijaniem, okradaniem.
Pomijam że to co proponujesz jest kompletnie niemoralne, zabawniejsze jest jak ułomki infantylnie jarające sie mafią wierzą że to oni by byli tymi ruchającymi, a nie ruchanymi. Trochę jak z 15 letnimi anarchokapitalistami bez kapitału.
No i xD Słowik, wy najpierw przeczytajcie historie jego żony
No raczej nie na takim dowolnym, bo osiągnięcia za którymi nie idą pieniądze, władza i powszechnie uznany prestiż połączone z odpowiednim wizerunkiem twojej dziedziny raczej ciula dadzą.
Zresztą jeśli Ci z mafii to miał być tylko taki przykład, który można odnieść do każdej innej dziedziny, to tylko pokazuje, że większość tutaj przegrała xD bo do sukcesu dojdzie
@Kozikiewicz: no tak, nie chodzilo mi o mistrzostwo Podlasia w grze w bierki tylko o cos ambitniejszego, to ma sie rozumiec xD
tego
Tego nigdy nie wiesz na 100%. A w życiu jest niestety tak, że ludzi niezbyt obchodzi czyjaś droga, liczy się tylko gdzie ten zajdzie. A to, co dla jednego jest podłogą, dla drugiego będzie sufitem.
Zgodzę się że determinacja przyciąga ale tylko do pewnego stopnia, a większość ludzi nie ma i nie będzie miało żadnych wybitnych osiągnięć w żadnej dziedzinie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Niski_Manlet: a czym to sie rozni od malzenstwa? xD
Ambitne nie znaczy dający te rzeczy, które wymieniłem.
Cieszę się, że w takim razie jednak się poniekąd zgadzamy
Komentarz usunięty przez autora