Aktywne Wpisy
wojciech-kozakiewicz +446
Wzywam ponownie @KRZYSZTOF_DZONG_UN Wybory były transparentne. Albo usuwasz konto, albo do końca życia będziesz dźwigał brzemię łgarza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
kratofel123 +2
Mirki, czy ktos korzystal ze spryskiwacza/atomizera do oliwy lub oleju? Jak sie sprawuje, jestescie zadowoleni? Jaki konkretny model byscie polecili?
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Będąc ponad 30 letnim przegrywem to poza ciągłym poczucie samotnosci, świadomości, że umrzę się samemu, że nigdy nikt cię nie kochał poza rodziną, że nie zazna się seksu ani nawet pocałunku dochodzi jeszcze jedno - trzeba ciągle udawać, że jest się normalny. Narracja normictwa jest bezwzględna. Masz 30 lat i jesteś całe życie sam to na pewno musi być coś z tobą nie tak. To na pewno problemy psychiczne albo toksyczny charakter a nie brzydota.
Wyjdziesz do znajomych i już temat związków. I nagle a ty co anon tak cicho? Powiedz coś. Udawaj, że wiesz. Przecież KAŻDY kogoś miał i ma jakieś doświadczenie. A może gra towarzyska z pytaniami o 1 pocałunek? No anon nie wstydź się. Przecież każdy to przeżył.
Potem kwestia obecnego statusu. Anon masz to tindera, co? Pewnie ciągle jakieś bzikasz i nie chcesz nam przedstawić. W tych czasach tak łateo o s--s i związek. Pewnie też ciągle randkujesz co anon?
I tak trzeba ciągle udawać, że jest się jak oni. Ich narracja życiowa wyklucza arbitralnie ludzi jak ja. Muszę albo udawać albo zrezygnować z kontaktów towarzyskich. Udawać, że mając 171cm, łysy leb, dziurawy zarost to mam za sobą związki i jestem sam bo pewnie wolę ons albo nie mogę się zdecydować.
A jak spróbujesz powiedzieć, że jaki tinder. Jakie randki. Ja mam 5 par miesięcznie a nie ons, to już nagle stajesz się złym toksykiem. Złym incelem, marudą co niszczy zabawę.
#przegryw #tfwnogf #blackpill #tinder #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #rozwojosobistyznormikami
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60e03132d55354000ab6d633
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Znałem kiedyś jedną koleżankę dwa lata. Patrząc
"Zawsze będą lepsi i gorsi od ciebie, nikt taki sam" i tutaj mi się wkradł taki cytat z desideraty pasujący do twojego problemu.
"Zawsze będą lepsi i gorsi od ciebie
Nikt taki sam
Ciesz się że masz plan i ciesz
@AnonimoweMirkoWyznania: Y
@AnonimoweMirkoWyznania: Wiem że to wielu zaboli, ale piszę to bez krzty ironii, jeśli nie możesz znaleźć partnerki, a nie jesteś niepełnosprawny, nie chorujesz na jakieś ciężkie choroby, to winna leży po twojej stronie. Zdaję sobie sprawę że nie którzy mają w tej kwestii cholernie pod górkę, nie tylko przez wygląd, ale miejsce zamieszkania, w małych miasteczkach
LuksusowyDaniel jak się nieco popije, atmosfera zrobi się luźna to tak wygląda świat.
BijBolszewika nie umniejszam niczyich problemów. I piszę co zrobili. Wykluczają ludzi jak ja.
@AnonimoweMirkoWyznania: Są różne miasta wojewódzkie: wyludniające się jak Łódź, Opole, Bydgoszcz jak i WWA,KRK, Wrocław, Poznań... gdzie na 100 mężczyzn w wieku 19-30 lat przypada 110-115 kobiet. Nie ma totalnego dramatu skoro 5 lasek polubiulo twój profil.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: karmelkowa
@AnonimoweMirkoWyznania: Widocznie masz w miarę dobrą twarz, na sympatii też się liczy tylko wygląd, 174 cm to nie dramat, 4-5 cm poniżej średniego wzrostu.
@MatPoz1 to już jest game over. To temat o tym jak traktują inni ludzi jak ja. Umrę sam bo jestem brzydki, to jest fakt. A temat jest o tym, że zaprzecza się temu faktowi i mówi, że coś ze mną
@AnonimoweMirkoWyznania: Czy coś by to w twojej sytuacji zmieniło? Samotność nie wpływa za dobrze na psychikę, ale z tego co ty pisałeś wcześniej masz znajomych więc nie jest najgorzej u ciebie. Robiłeś coś poważniejszego z swoim wyglądem?
@AnonimoweMirkoWyznania: To
To nie jest tak, że zupełnie nie masz racji, ale brniesz utartym torem. Nie jestem kasztanem z mordęgi, ale mam kumpli, którzy są o głowę oode mnie niźsi i brzydsi, ale nadrabiają czym innym. Ludzie, Nie rozumiem waszego podejścia, a nigdy nie byłem pyszałkiem ani ignoratnem.
Na każde rozwiązanie znajdujecie nowy
Skoro wczoraj nie umiałeś raczkować, to jutro na pewno się uda! ;)
Skoro wczoraj nie umiałeś chodzić, to jutro na pewno się uda, "bro"! :)
Skoro wczoraj nie umiałeś liczyć, to jutro na pewno się uda!
Skoro wczoraj nie umiałeś jeździć na rowerze, to jutro na pewno się
Komentarz usunięty przez autora