1. Czy nie ma jakichkolwiek utrudnień/problemów przy zakładaniu konta revolut będąc Polakiem, przebywając w Niemczech, używając niemieckiego numeru telefonu?
2. Czy nie ma jakichkolwiek utrudnień/problemów przy zakładaniu konta revolut będąc Polakiem, przebywając w Polsce używając niemieckiego numeru telefonu?
@ce029c47: Nie ma z tym żadnego problemu. Jestem w Niemczech i znajomi zakładali z mojego polecenia konto. Ogólnie bardzo polecam revoluta będąc w Niemczech, ale uważaj na niektóre bankomaty - potrafią mieć wielką prowizję. Lepiej tylko.placic kartą, ewentualnie sprawdzić bankomat przed wypłata.
Jak nie założyłeś jeszcze konta mogę wysłać link to się podzielimy po 100zl
@takupatamta: Ja mam już konto revolut, to konto ma założyć inna osoba. Ciekawe, bo ja też mam reflinka na swoim koncie ale jest tam mowa o tym że 105zł jest do zgarnięcia za polecenie a nie 200.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
2. Czy nie ma jakichkolwiek utrudnień/problemów przy zakładaniu konta revolut będąc Polakiem, przebywając w Polsce używając niemieckiego numeru telefonu?
#revolut
Lepiej tylko.placic kartą, ewentualnie sprawdzić bankomat przed wypłata.
@takupatamta: Ja mam już konto revolut, to konto ma założyć inna osoba.
Ciekawe, bo ja też mam reflinka na swoim koncie ale jest tam mowa o tym że 105zł jest do zgarnięcia za polecenie a nie 200.