Aktywne Wpisy
SebastianDosiadlgo +199
#zalesie Dzieci w podstawówce lat 9+ sikały ze szczęścia jak zobaczyły w zamrażarce sklepowej lody Ekipy od Friza i wymieniały się na przerwach papierkami po lodach.
Tępe NPC-e lat 18+ sikają ze szczęścia, że mogą wypić przesłodzoną wodę w super-cool-hype-trendy żółtej puszce za 6.99 zł a potem jeszcze pójdą do kina, żeby obejrzeć kiczowaty film-laurkę o typie z instagrama, który zarobił na takich idiotach kilkanaście milionów xD xD
Nie wiem kto jest
Tępe NPC-e lat 18+ sikają ze szczęścia, że mogą wypić przesłodzoną wodę w super-cool-hype-trendy żółtej puszce za 6.99 zł a potem jeszcze pójdą do kina, żeby obejrzeć kiczowaty film-laurkę o typie z instagrama, który zarobił na takich idiotach kilkanaście milionów xD xD
Nie wiem kto jest
xiv7 +5
Dla tego kraju nie ma ratunku xd
https://www.wykop.pl/link/6171669
#szczepienia #polska #covid #koronawirus #wykop #wykopki
@Xemioza: Te same przygłupy piszą tutaj co tam xD
Nie wiedziałeś z kim tutaj siedzisz? xD
W sumie miałeś prawo nie wiedzieć - ci ludzie cały czas tutaj byli przed pandemią, nie przylecieli z kosmosu, po prostu pandemia ujawniła skalę zdebilnienia społeczeństwa oraz porażkę systemu edukacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najbardziej boli mnie dorabianie teorii spiskowych do szczepionek i brak podstawowej wiedzy ludzi, ktorzy pisza ,ze wyeliminowalismy wirusy bo mamy biezaca wode w kranie...
@Xemioza: Tego jeszcze nie słyszałem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Łap plusika
@NaczelnyWoody: Mam wrażenie, że kiedyś tego elementu było mniej.
@LibertadParaTodos: O, fundusz odszkodowawczy nowym słowem-kluczem antyszczepów xD
Dlaczego nie ma funduszu odszkodowawczego dla osób szczepionych na grypę?
Ba, lepsez pytanie! Dlaczego nie ma funduszu odszkodowawczego dla osób zaszczepionych na gruźlicę, wirusowe zapalenie wątroby typu B? Albo na WZW, tężec, krztusiec, błonice? Przecież to obowiązkowe szczepienia dla dzieci 6-8 tygodnia życia!
@Xemioza: Chłopie, ale o tym mówi k***a premier rządu i Minister Zdrowia, a nie Wykopki xDDD
Jak ktoś rzuca tym argumentem to mam wrażenie, że sam nie wie czym jest to "dopuszczenie na zupełnie innych warunkach" xD
Naprawdę myślisz, że "dopuszczenie na zupełnie innych warunkach" to stworzenie szczepionki w kuchni, "coś tam wyjdzie" i masowa jej produkcja?
W jakim celu powstaje fundusz kompensacyjny i w jakich okolicznościach według ciebie?
Najważniejsza kwestia w kontekście warunkowości dopuszczenia do obrotu: „Szczepionka dopuszczona do obrotu w trybie warunkowym jest również dodatkowo monitorowana pod kątem bezpieczeństwa w ramach badań 4 fazy. Umożliwia to szybkie zidentyfikowanie nowych sygnałów oraz
Do tego dodaj spam treściami pedofilskimi. W 2021