losiu888
1
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
E.....h
E.....h
@losiu888: Twój pierwszy wpis, i od razu taki prawilny, gratuluję
16
losiu888
@Elethynh: sc2 > rower
4
losiu888
@dembski: dlaczemuż?
1
TheAdas
@dembski: A tam, sam długo tylko przeglądałem wypoki, bo nie miałem za bardzo czasu na nic prócz głównej, a wtedy już było nasrane komentarzami i nie chciało mi się nic dodawać. Zanim nie odkryłem mirko, tutaj jest miejsce na jakieś dyskusje chociaż. A przeglądanie wykopu z konta jest sporo wygodniejsze niż anonimowo.

Swoją drogą nie wiem jakim cudem mam >2500 wykopanych znalezisk. Odkąd pamiętam zawsze miałem >2000. Jakiś błąd może?
1
TheAdas
@losiu888: ACZIKI!! ZBIERZ JE WSZYSTKIE!
1
TheAdas
@dembski: Jeszcze Ty.
1
d.....i
d.....i
na Wykopie od 5 lat 2 mies.

@Elethynh: Rozwalają mnie czasem takie konta ;D
0
d.....i
d.....i
@losiu888: Masz konto od poand 5 lat na wykopie i ani jednego komentarza. Po co Ci konto w takim razie?
0
losiu888
@dembski: Przez cały ten czas nie było mi potrzebne, zapomniałem nawet, że takie mam. Teraz odkrywam wykop na nowo i widzę, że są bajery jakieś, acziki, obserwowanie tagów. Konto może się przydać.
0
d.....i
d.....i
@losiu888: A owszem, przydać się może. No i masz na starcie + 10 do wiarygodności za konto sprzed 5 lat :D
0
E.....h
E.....h
@dembski: @losiu888: mój post zebrał więcej plusów niż cała moja wyprawa ;_____________;

http://www.wykop.pl/wpis/5878627/62-011-2-100-59911-rowerowyrownik-rower-toskania-p/
0
losiu888
@TheAdas: no proste
0
TheAdas
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
entrop
@TheAdas: @losiu888: @dembski: weźcie sobie poustawiajcie avatary bo oczopląsu można dostać w tym wątku
0
TheAdas
@entrop: Tak wszystko od razu?
0