Aktywne Wpisy
szynall +1010
owocliczi +380
Pięść mi się zaciska widząc ten cwaniacki ryj namawiający ludzi na rzucenie pracy. Złamie życiorysy setki osób, które nie dość że się zadłuża to staną się pośmiewiskiem na tym tagu. To najbardziej toksyczny twór jaki powstał w internecie - mam nadzieję że jeszcze trochę i cały ten pseudobiznes skończy się banem na społecznościowkach a kolejne odnogi ośmiornicy ucinane stosowną ustawą.
Frajerzyzmlm to nie tylko kopalnia beki ale też walka z czystym s------------m.
Frajerzyzmlm to nie tylko kopalnia beki ale też walka z czystym s------------m.
Zeby nie bylo. Nie roztylam sie w trakcie trwania zwiazku tylko zawsze bylam gruba.
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki
@Kanarynka: chociaz jestes swiadoma, moze jemu troszke przeszkadza to i delikatnie Ci daje do zrozumienia ze wolalby jak by Cie bylo mniej ;)
@2wykopki1kubek: tak, dziwie sie bo widzial jak wygladal gdy zaczal sie ze mna spotykac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@paweucio: przeciez sama bym.wolala zeby bylo mnie mniej. Nie musi mi przypominac xD a gdyby chcial pomoc to polazlby do kuchni zrobic sniadanie, drugie sniadanie, obiad i kolacje.
@CzajkaRuchajka: bo chcialam schudnac?
@helga-von-klusken: u
- masz dietę a przynajmniej tak twierdzisz
- chcesz schudnąć a przynajmniej tak twierdzisz
- nie trzymasz diety
- masz pretensje na zwrócenie na to uwagi
xD
@Deska_o0: tak, bo jestem na diecie od stycznia i chce sobie zrobic wolne a ten mi wylicza.
@basalyk44: odchudzam sie cale zycie. Niestety ale nie jestem w stanie przez pol roku czy rok byc na deficycie.