Wpis z mikrobloga

Pięść mi się zaciska widząc ten cwaniacki ryj namawiający ludzi na rzucenie pracy. Złamie życiorysy setki osób, które nie dość że się zadłuża to staną się pośmiewiskiem na tym tagu. To najbardziej toksyczny twór jaki powstał w internecie - mam nadzieję że jeszcze trochę i cały ten pseudobiznes skończy się banem na społecznościowkach a kolejne odnogi ośmiornicy ucinane stosowną ustawą.

Frajerzyzmlm to nie tylko kopalnia beki ale też walka z czystym s------------m. W przyszłym miesiącu rozpocznę serie postów, które będę miały na celu pomoc wyjść ludziom z MLM oraz kampania uświadamiająca społecznie.

Dziękuję za aktywność za tagu (tym razem szydzenie w dobrej wierze).

#frajerzyzmlm
owocliczi - Pięść mi się zaciska widząc ten cwaniacki ryj namawiający ludzi na rzucen...

źródło: 1000001629

Pobierz
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Frajerzyzmlm to nie tylko kopalnia beki ale też walka z czystym s------------m

@owocliczi: dlatego trzeba grzać temat i nie pozwolić ludziom zapomnieć o tych hienach z #mlm i #frajerzyzmlm

W przyszłym miesiącu rozpocznę serie postów, które będę miały na celu pomoc wyjść ludziom z MLM oraz kampania uświadamiająca społecznie.

@owocliczi: wołaj, jeśli będę mógł, to pomogę.
  • Odpowiedz
@owocliczi: kurcze mam mieszane uczucia. Bo z jednej strony mocna walka z tymi "bogaczami", ale z drugiej to w pewnym stopniu są przydatni, są jak siatka na głupków, a głupki jak wiadomo są też potrzebni społeczeństwu. Jedyne o co błagam, to żeby państwo przed jakimiś wyborami nie stwierdziło że pomoże "poszkodowanym przez mlm" i spłaci im te wszystkie pożyczki których nabrali, albo da im jakieś ulgi. Tak jak to było
  • Odpowiedz
@owocliczi Jakie złamane życiorysy. Czemu zawsze z ludzi sie robi debili i mapety jakieś k---a głupie a naganiacze to zawsze super inteligentni i przebiegli ludzie.

Babeczka zobaczy po paru msc ze to syf i wróci na taśmę do Holandii, i tak wezmą ja z b---y i znowu dostanie 10k/msc bogatsza o doświadczenia ze nie warto ufac ludziom z neta
  • Odpowiedz
Frajerzyzmlm to nie tylko kopalnia beki ale też walka z czystym s------------m

@owocliczi: Swoją drogą kiedyś to w gimnazjum/liceum prawie każdy zdążył się albo zetknąć z MLM, albo kimś, kto się w to wkręcil. Już był ostrzeżenie na całe życie, by tego unikać, bo każdy wiedział, że zrobisz na tym najwyżej jakieś grosze. W mniejszych miejscowościach tak nie ma, że dorośli ludzie się na to łapią?
  • Odpowiedz
  • 22
@owocliczi: Rozwala mnie, że oni nigdy nie chwalą się jakimś lekarzem czy pracownikiem wyższego szczebla który do nic dołączył.

Ale za to mamy typy z taśmy z Holandi, żabki czy magazynów xd
  • Odpowiedz