Aktywne Wpisy

Mododzyglizda +382
Zrobiłem sobie lampę z felgi od Ducati i stwierdziłem, że się pochwalę efektami (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#motocykle #remontujzwykopem #majsterkowanie
#motocykle #remontujzwykopem #majsterkowanie

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
IntruderXXL +50
Skromne 46cm w przedramieniu na żyle.
PS: Jakiś update sytuacji wleci na dniach myślę bo się porobiłooo....
#strongaf #chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
PS: Jakiś update sytuacji wleci na dniach myślę bo się porobiłooo....
#strongaf #chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta

źródło: ForeArm
Pobierz
Frajerzyzmlm to nie tylko kopalnia beki ale też walka z czystym s------------m. W przyszłym miesiącu rozpocznę serie postów, które będę miały na celu pomoc wyjść ludziom z MLM oraz kampania uświadamiająca społecznie.
Dziękuję za aktywność za tagu (tym razem szydzenie w dobrej wierze).
#frajerzyzmlm
źródło: 1000001629
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@owocliczi: dlatego trzeba grzać temat i nie pozwolić ludziom zapomnieć o tych hienach z #mlm i #frajerzyzmlm
@owocliczi: wołaj, jeśli będę mógł, to pomogę.
Beka beką, ale z nimi trzeba walczyć na wszelkie sposoby
@Jan_Paolo_Secondo: najdelikatniej rzecz ujmując...
źródło: Przechwytywaniedsaddd
PobierzBabeczka zobaczy po paru msc ze to syf i wróci na taśmę do Holandii, i tak wezmą ja z b---y i znowu dostanie 10k/msc bogatsza o doświadczenia ze nie warto ufac ludziom z neta
@owocliczi: Swoją drogą kiedyś to w gimnazjum/liceum prawie każdy zdążył się albo zetknąć z MLM, albo kimś, kto się w to wkręcil. Już był ostrzeżenie na całe życie, by tego unikać, bo każdy wiedział, że zrobisz na tym najwyżej jakieś grosze. W mniejszych miejscowościach tak nie ma, że dorośli ludzie się na to łapią?
Ale za to mamy typy z taśmy z Holandi, żabki czy magazynów xd