Wpis z mikrobloga

A mi chłopa szkoda, sympatyczny Brytyjczyk którego wizerunek w Polsce obsrali agresywni powrutowcy, może i ma wsparcie brytyjskiej mafii ale nie zmienia to faktu, że to fajny chłopak, a w szczególności fantastyczny kierowca, wyciąga z tej taczki wszystko co się da, a nawet więcej i zasłużył na te kilka punkcików
#f1
qbuteq - A mi chłopa szkoda, sympatyczny Brytyjczyk którego wizerunek w Polsce obsral...

źródło: comment_16248078387ATKLhdquD5QNxRp6DxjAk.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qbuteq: Wydaje mi się że aktualnie już jest wrecz przeciwnie, owszem kogos nie lubisz życzysz mu kiepsko, ale potem juz przychodzi ten moment ze Ci go szkoda i z nim sympatyzujesz.

Mnie w------ł kiedy jezdzil z Bobertem, ale teraz szczerze mu kibicuje. Podobnie w Mickiem Schumacherem, uwazalem za przehajpowanego, ale teraz gdy widze jak meczy sie w Haasie to cieszy sie ryj jak sie uda byle guwno.
  • Odpowiedz
  • 40
@qbuteq Tak, tak, bardzo sympatyczny, szczególnie gdy n--------a po głowie innego kierowcę po wypadku, który sam spowodował xD

Chociaż może to ci słynni powrutowcy manipulowali przekazem telewizyjnym xD
  • Odpowiedz
@Emes91: nie siedzę w padoku, to nie wiem jaki naprawdę jest George, ale po wypowiedziach w mediach, czy komunikatach radiowych z bolidu, nie widzę powodu dlaczego nie pisać o nim "fajny, sympatyczny"
  • Odpowiedz
  • 3
@gramydladzieci Czyli typowo życzeniowe myślenie z twej strony, byle przeciwko "powrutowcom". George już wielokrotnie pokazał się jako toksyczny typek, robiłem wpisy na ten temat.
  • Odpowiedz