Wpis z mikrobloga

25 czerwca - koniec roku szkolnego. Gdy dzisiaj rano jechałem tramwajem do pracy, to było tyle płodnych julek na mieście, że po prostu nie wiedziałem, gdzie patrzyć. Nie wiem, czy było ich więcej niż w zwykły dzień, czy tylko tak mi się wydawało, bo ich eleganckie stroje bardziej przyciągały mój wzrok.

Gdy na nie patrzyłem, w głowie miałem właściwie tylko jedną myśl: s--s. Kolejny raz uświadomiłem sobie, że one uprawiają s--s, a ja nie.

W artykule https://pl.wikipedia.org/wiki/Inicjacja_seksualna możemy przeczytać:

W Polsce przed 15. rokiem życia inicjację seksualną doświadczyło 3% dziewcząt i 10% chłopców. Pośród 15- i 16-latków inicjację seksualną ma za sobą 19% osób. W grupie 17–19-latków inicjację seksualną przeżyło 51% badanych.

Ile lat mogą mieć dziewczyny na poniższym zdjęciu? Myślę, że 17-19 będą miały. Czyli połowa z nich już się ruchała.

Dzisiaj uświadomiłem sobie również to, że gdy byłem w ich wieku, to w ogóle nie myślałem o dziewczynach. Miałem na nie zupełnie w------e. Pamiętam rok 2002. Mój kolega miał konsolę PSX. Graliśmy wtedy w Drivera. Do tego dziewczyny nie były nam potrzebne. A teraz mam 35 lat i bardzo by mi się przydała jakaś dziewczyna. Mimo, że ciągle piszę o seksie, to przecież nie chodzi o s--s. Chciałbym móc się do kogoś przytulić, pójść z kimś na spacer do parku lub poleżeć i obejrzeć serial.

Myślę o możliwości cofnięcia się w czasie i przeżyciu jeszcze raz okresu nastoletniego. Czy popełniłbym te same błędy? Czy wolałbym spędzać czas z kolegami zamiast r----ć koleżanki? Ogólnie bardzo późno dojrzałem. Dziewczynami zacząłem się interesować dopiero po zakończeniu studiów. Pierwszy raz na randce byłem w wieku 28 lat. Prawictwo straciłem w wieku 33 lat z prostytutką.

Dobija mnie świadomość, że julki ruchają się z oskarkami, a ja nie mogę nic tym zrobić. Mogę im zazdrościć. Mogę ich nienawidzić. Ale czy to poprawia moją sytuację? Raczej nie.

Jak pozbyć się z głowy tych myśli? Jak przestać myśleć o czymś, czego tak bardzo mi brakuje?

#foreveralone #tfwnogf #przegryw #stulejacontent #s--s
#modadamska #rozowepaski #prokuratorboners #plodnajulka #gimbaza #licbaza #szkola
wyjzprz2 - 25 czerwca - koniec roku szkolnego. Gdy dzisiaj rano jechałem tramwajem do...

źródło: comment_16246521976ldx9BdHZUWo35JcEE7MdV.jpg

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wyjzprz2: Dokładnie, tak jak 13-letnia Patrycja była w ciąży i nie żyje, to 15-letni zabił dziewczynę. Jak widać, co się dzieje 12, 14, 15, 17 lat uprawiają s--s w Polsce. Jakaś dziewczyna 17 lat zaszła w ciążę i ma innego chłopaka ale ja ją nie znam, bo sprawdziłem w Instagramie miasto około 12 tysięcy mieszkańców.
Zastanawiam się nad tym, Co to jest s--s? Po co s--s? Co daje s--s? Jak
  • Odpowiedz
@CampTrump: Najlepszy czas na dziewczyny to 15-25 później to same dzieciate Karyny albo inne wyrzutki.
Zasoby są g---o warte bo nie świadczą o twojej genetyce.
Nie dawno dziewczyna mojego kolegi jawnie nim gardziła za to że robi na budowie, a pracuje w Niemczech i zarabia 20k.
Śliniła się za to do gościa co robi w korpo za 3k bo on ma garnitur.
  • Odpowiedz
@wyjzprz2: O panie, ten post to tak bardzo ja. Patrzę na tę dzieciarnię, młode, starsze, znajomych, nieznajomych i myślę sobie, że statystycznie prawie wszyscy ruchali, przecież to aż niewiarygodne, niemożliwe. Coś, co dla takich gówniarzy w liceum jest normalne i naturalne, dla mnie jest jakimś kosmosem, totalną abstrakcją, które nigdy nie osiągnąłem i nie osiągnę. K---a, już bardziej jestem w stanie wyobrazić sobie że nie wiem, lecę na Marsa tam
  • Odpowiedz