Aktywne Wpisy
patryk_ekiert +176
Mamy w zespole nowego stażystę (od początku października). Jest on na 2 roku studiów - jest to więc jego pierwsza praca w zawodzie. Do tej pory:
- Nie robi więcej niż ma na śmieciówce (odmawia mówiąc że nie należy to do jego obowiązków xD obowiązków stażysty)
- Przychodzi do pracy jakoś o ~8:05 a wychodzi ~15:55 xD
- Chodzi na fajka/obiad/kawę z prawdziwymi pracownikami
- Czasem widzę jak ogląda yt/fb xD
- Słyszałem jak przeklina
- Nie robi więcej niż ma na śmieciówce (odmawia mówiąc że nie należy to do jego obowiązków xD obowiązków stażysty)
- Przychodzi do pracy jakoś o ~8:05 a wychodzi ~15:55 xD
- Chodzi na fajka/obiad/kawę z prawdziwymi pracownikami
- Czasem widzę jak ogląda yt/fb xD
- Słyszałem jak przeklina
Gdy na nie patrzyłem, w głowie miałem właściwie tylko jedną myśl: s--s. Kolejny raz uświadomiłem sobie, że one uprawiają s--s, a ja nie.
W artykule https://pl.wikipedia.org/wiki/Inicjacja_seksualna możemy przeczytać:
Ile lat mogą mieć dziewczyny na poniższym zdjęciu? Myślę, że 17-19 będą miały. Czyli połowa z nich już się ruchała.
Dzisiaj uświadomiłem sobie również to, że gdy byłem w ich wieku, to w ogóle nie myślałem o dziewczynach. Miałem na nie zupełnie w------e. Pamiętam rok 2002. Mój kolega miał konsolę PSX. Graliśmy wtedy w Drivera. Do tego dziewczyny nie były nam potrzebne. A teraz mam 35 lat i bardzo by mi się przydała jakaś dziewczyna. Mimo, że ciągle piszę o seksie, to przecież nie chodzi o s--s. Chciałbym móc się do kogoś przytulić, pójść z kimś na spacer do parku lub poleżeć i obejrzeć serial.
Myślę o możliwości cofnięcia się w czasie i przeżyciu jeszcze raz okresu nastoletniego. Czy popełniłbym te same błędy? Czy wolałbym spędzać czas z kolegami zamiast r----ć koleżanki? Ogólnie bardzo późno dojrzałem. Dziewczynami zacząłem się interesować dopiero po zakończeniu studiów. Pierwszy raz na randce byłem w wieku 28 lat. Prawictwo straciłem w wieku 33 lat z prostytutką.
Dobija mnie świadomość, że julki ruchają się z oskarkami, a ja nie mogę nic tym zrobić. Mogę im zazdrościć. Mogę ich nienawidzić. Ale czy to poprawia moją sytuację? Raczej nie.
Jak pozbyć się z głowy tych myśli? Jak przestać myśleć o czymś, czego tak bardzo mi brakuje?
#foreveralone #tfwnogf #przegryw #stulejacontent #s--s
#modadamska #rozowepaski #prokuratorboners #plodnajulka #gimbaza #licbaza #szkola
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@KrolOkon: "Beka z ruchania" - właśnie to sobie pomyślałem podczas mojej pierwszej wizyty u prostytutki. Ale jeśli sprowadza się s--s tylko do penetracji, to niestety tak to właśnie wygląda.
Zastanawiam się nad tym, Co to jest s--s? Po co s--s? Co daje s--s? Jak
Komentarz usunięty przez autora
Zasoby są g---o warte bo nie świadczą o twojej genetyce.
Nie dawno dziewczyna mojego kolegi jawnie nim gardziła za to że robi na budowie, a pracuje w Niemczech i zarabia 20k.
Śliniła się za to do gościa co robi w korpo za 3k bo on ma garnitur.
Komentarz usunięty przez autora