Aktywne Wpisy

luckylukk +5
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

Dewasta 0
źródło: Screenshot_20251009-010419_1
PobierzCzy waszym zdaniem Natalia jest atrakcyjna?
- Tak zarówno fizycznie jak i z charakteru 7.1% (8)
- Tylko fizycznie 45.1% (51)
- Tylko z charakteru 0.9% (1)
- Ani fizycznie, ani z charakteru 38.1% (43)
- Wolę Sepleniaka 8.8% (10)

Np. wstawic obrazek ale zeby wysietlal sie tylko kiedy rekord z bazy wskazuje x.
Jeszcze myslalem ze jesli to nie mozliwe zeby to robic za pomoca 'image' to zeby to zrobic w markdownie. Nauczylem sie wstawiac obrazki , ale jakims cudem musze miec tam wsadzone ze pokaz obrazek good.jpg GDY cos, i bad.jpg GDY cos. Nie za bardzo wiem jak tego dokonac.
mam taki markdown
filters
| essql query="SELECT 'dobry' AS \"mojstatus\""
| markdown
content={
string value = "{{rows.0.mojstatus}} "
value=" xx "
value=" aaa"
value = " zzz"
value = " xyz"
}
| render
nie rozumiem dlaczego nie moge wrzucac wartosci 'mojstatus' zwyczajnie jako {{mojstatus}} , wydawalo mi sie ze gdzies w necie widzialem ze ktos tego tak uzywal, ale mi nie dziala.
Ma ktos moze gdzies jakis dokument ktory by tlumaczyl jak uzywac tutaj IF/switch/case zeby wlasnie moc wyswietlic inny asset w zaleznosci od wartosci np. 'mojstatus' ?
Kompletnie sie w tym gubie, w dokumnetacji funkcje if/case no jak dla mnie poczatkujacego nic nie tlumacza, zero przykladow.
#elasticsearch #komputery #it #programowanie
| essql query="SELECT 'zly' AS \"mojstatus\""
| markdown
content={
string value = "{{rows.0.mojstatus}} "
value=" xx "