Aktywne Wpisy
Linnior88 +206
#damskiprzegryw nikt mi nie powie że to w jakiej rodzinie kto się wychował nie ma znaczenia
W sumie będąc już pod 30 stka nadal odczuwam skutki tego , że 2 ludzi którzy nie powinni być rodzicami nimi zostali
Nie potrafię w żaden sposób ułożyć sobie życia
Nie mam żadnego kompasu jak się zachować w danej sytuacji ani w życiu , takie chodzenie na oślep
W sumie będąc już pod 30 stka nadal odczuwam skutki tego , że 2 ludzi którzy nie powinni być rodzicami nimi zostali
Nie potrafię w żaden sposób ułożyć sobie życia
Nie mam żadnego kompasu jak się zachować w danej sytuacji ani w życiu , takie chodzenie na oślep
PanNieznanypl +36
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
- najważniejsze z nich to, czy w ogóle jest sens je brać do treningów cardio i treningów na brzuch wykonywanych w domu?
- czy istnieje jakiś przelicznik ile białka można brać na kg masy ciała?
- na co zwracać uwagę podczas kupna białka, i czy możecie polecić jakieś sprawdzone/konkretne?
- kiedy właściwie brać - przed/po treningu i w jakim odstępie czasowym od wysiłku?
- czy są jakieś przeciwwskazania - kiedy można brać, możliwe skutki uboczne, które mogą wystąpić?
#mikrokoksy #mirkokoksy #pytanie
Komentarz usunięty przez autora
Jasne że jest sens zacząć w domu :) Na youtubie jest masa kanałów z fajnymi treningami, nazwiska jak Tomek Grzymski czy Piotr Tomaszewski. Chłopaki omawiają technikę i dietę - opierają się na badaniach które linkują.
Jak policzysz makro i ułożysz sobie jadłospis na tydzień zobaczysz że bez większych problemów nabijasz dzienne zapotrzebowanie.
@MroczneWidly: choroba nerek, wtedy powinno się ograniczać białko. No i nietolerancja laktozy, wtedy musisz szukać WPC bez laktozy albo WPI
@Stormweaver: Właśnie problem jest taki, że praktycznie nic z produktów zawierających białko nie lubię - jaj nienawidzę, ryb praktycznie też nie jadam, a po fasoli mam straszne wzdęcia i gazy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@abu123: Dobra,
Jeżeli po strączkach masz gazy, dodawaj więcej kminu,majeranku i wprowadzaj bardziej stopniowo. Tofu też jest fajnym źródłem białka :)