@kRz222: zauważyłem że na apce xtb są dwie wartości, kupno i sprzedaż jako dwie poziome linie, może nie było chętnych na zakup za 11.7, albo xtb leci w uja ( ͡°͜ʖ͡°)
@kRz222: najlepsze jak chcesz zamknąć pozycję i nie możesz, kurs leci na ryj, xtb potwierdza, że jest problem, ale nieoficjalnie - oficjalnie reklamacja odrzucona ( ͡°͜ʖ͡°)
@kRz222: Mnie wk0rwili gdy wyj3bali #lkco nie informując odpowiednio w panelu. Chciałem zrobić kółko na którym zarobiłbym ~30% więc szybko sprzedałem ale kupić już nie mogłem. Stocka nie było u nich przez dzień.
@kRz222 A wykres jest ceny kupna czy sprzedaży? Włącz w opcjach pokazywanie ceny Ask i Bid to będziesz widział dlaczego nie zrealizowało Ci zlecenia. Zapominasz o spread.
@kRz222: mógła być za mała podaż i nie kupilo Ci, tylko tym zrealizowało transakcje, co wcześńiej wystawili order. A może też nie bierzesz pod uwagę spreadu
Kiedy cena sprzedaży jest 11:700 i kiedy wykres dochodzi do tej ceny to jest to cena sprzedaży. Cena zakupu jest odrobinę wyższa co widać na moim zrzucie.
Dino zatrudnia muzułmanki, no nie.... tego to już za dużo.
A nie, czekaj. To po prostu polka, która owinięta się czymkolwiek, by się ogrzać, bo najbogatszy człowiek w Polsce nie potrafi zapewnić minimalnej, rozsądnej temperatury w swoich marketach #dino
#gielda
źródło: comment_1624436416R8N7kyvM7uJKH2M9NQLcSJ.jpg
Pobierzz kolei jak chcesz kupić to drożej
https://www.forbes.pl/biznes/xtb-sad-utrzymal-kare-knf-broker-z-forexu-ma-coraz-wiecej-klopotow/0vtvt4v
Komentarz usunięty przez autora
najlepsze jak chcesz zamknąć pozycję i nie możesz, kurs leci na ryj, xtb potwierdza, że jest problem, ale nieoficjalnie - oficjalnie reklamacja odrzucona
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Włącz w opcjach pokazywanie ceny Ask i Bid to będziesz widział dlaczego nie zrealizowało Ci zlecenia. Zapominasz o spread.
https://www.dropbox.com/s/fwb3ta3lbfurotm/Screenshot_2021-06-23-11-42-39-278_com.xtb.xmobile2.jpg?dl=0
Kiedy cena sprzedaży jest 11:700 i kiedy wykres dochodzi do tej ceny to jest to cena sprzedaży. Cena zakupu jest odrobinę wyższa co widać na moim zrzucie.