Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
mybeer +115
Ile netto zarabiają Polacy pod koniec 2024 roku? Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie.
Odpowiadamy kwotą zarobków na rękę, dzieląc dochód roczny przez 12.
Sprzedałeś Opla - nie znaczy, że zarabiasz 30k miesięcznie. Masz kawalerkę inwestycyjna 3k dochodu a 2,8k raty - nie zarabiasz 3k. Itd.
Bezrobotni
Odpowiadamy kwotą zarobków na rękę, dzieląc dochód roczny przez 12.
Sprzedałeś Opla - nie znaczy, że zarabiasz 30k miesięcznie. Masz kawalerkę inwestycyjna 3k dochodu a 2,8k raty - nie zarabiasz 3k. Itd.
Bezrobotni
Ile zarabiasz miesięcznie na rękę?
- Poniżej 4.000 7.7% (287)
- 4.001-5.500 15.1% (562)
- 5.501-7.000 17.0% (636)
- 7.001-9.000 14.1% (526)
- 9.001-12.000 14.8% (554)
- 12.001-15.000 8.1% (303)
- 15.001-18.000 4.7% (174)
- 18.001-22.000 4.0% (148)
- Powyżej 22.000 10.3% (383)
- Nie zarabiam w Polsce 4.2% (158)
Niech lud zdecyduje!
A więc:
Umówiłem się kiedyś na randkę #tinder w kawiarni. Świetnie się rozmawiało w internecie, na zdjęciu oceniłbym na 7/10.
Niestety w rzeczywistości, okazało się, iż kobieta waży +/- 20kg więcej oraz no jednak diametralnie odbiega urodą od retuszowanych zdjęć - realnie oceniłbym ją jednak na 4/10(nie uwzględniając tuszy, bo z uwzględnieniem 3/10).
Nie ukrywam, poczułem się oszukany.
Wobec czego wypiłem kawę i stwierdziłem, że: "muszę skorzystać z toalety". A w rzeczywistości, po prostu wyszedłem z kawiarni.
I teraz pytanie:
Dobrze zrobiłem, czy nie?
#tinder #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Czy dobrze zrobiłem uciekając ze spotkania?
Komentarz usunięty przez moderatora
Ps. Zapłaciła kelnerka.
Psx2 dziwna definicja odwagi cywilnej xD zobacz słownik.
@Krynicka: tu mozna skonczyc dyskusję. No po prostu bredzisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
z ktorej d--y to info?
Taka ruda Kaska w Lublinie (ta tinderowka)?
Odwaga cywilna nie jest odwaga do walczenia o swoje interesy xD
Odwaga cywilna jest odwaga do podpisywania się i przyznawania do swoich poglądów, pomimo konsekwencji.
Wklejam dalszą część definicji z wikipedii:
"Jej podstawowym elementem jest występowanie pod swoim imieniem i nazwiskiem, czyli
@Krynicka: Powiedzenie prosto w twarz oszustce tez nie ma nic wspolnego z ta definicja xD Wez lepiej juz nie uzywaj slow ktorych znaczenia zupelnie nie rozumiesz xD
Uroda jest ważna dla kobiet, ale nie jest jedyną wartością. Jeśli ktoś by mi powiedział, ze jestem brzydka, to mój świat by się nie zawalił, bo zdaje sobie sprawę, że na świecie żyje 7mld ludzi, i dla części z nich jestem brzydka, a dla części ładna. To się tyczy każdego,
Udowodnij, że to nie jest odwaga cywilna jeśli tak uważasz. Ja wyżej udowodniłam, dlaczgo uciekanie do kibla nią nie jest.
@Krynicka: nigdzie nie ma takiego stwierdzenia w definicji. Jest podpisywanie się pod swoimi wypowiedziami. Nie ma przymusu wypowiadania swoich przekonań na każdym kroku.
Ty z kolei byś lizał jej dupsko byle uszczknęła pieroga
Jeśli moje przemyślenia są bardzo ściśle związane z czynem (czyli, nie jak w przypadku myślenie o strefie Gazy- sprzątanie), ale jak np. w przypadku ucieczka z randki-poniewaz uważam dziewczynę za
Nie ma, bo to jest przyklad wpisujący się w definicje xD przykłady z założenia nie są częścią definicji xD
Za to ucieczka do kibla jak szczur kanałowy nie może być w żaden sposób sposób przykładem tej definicji.
Komentarz usunięty przez autora
@Krynicka: Są. Na tym polega definicja. Przykład musi wpisywać się w definicję żeby ją spełniać.
W tym przypadku mylisz podpisywanie się pod poglądami z wygłaszaniem poglądów.
Juz skoncz, wygadujesz bzdury po prostu, od początku w każdym poście. Nie zajmuj sie myśleniem bo ci ewidentnie nie wychodzi.