tbh wysoki to już 180 około, bo średni wzrost jest poniżej
@Shatter: @Katakuri97x: @Mecha_Wykalaczka: @wilhelm99: Problem w tym, że niektórym facetom to już zaczyna siadać mocno na głowę. Taki znajomy z treningu (20kilka lat), ma 182-184, forma kozak, sześciopak, klata, delty, szczęka i potrafił coś smutny powiedzieć, że wysokim jest łatwiej... Gdyby trochę popracował nad nieśmiałością, to by mu super szło, ale mu już wtłuczono do głowy, że
@Katakuri97x tak się podczepie pod temat bo mam dylemat. Jedna julka w dyskusji na temat podejścia kobiet do wzrostu mężczyzn powiedziała mi, że to żaden body shaming tylko preferencje kobiety, że to po prostu gust kobiet. I kto ma rację? Bo jak dla mnie to nie tylko gust, jest jawny i publiczny lincz dla niskich mężczyzn tylko dlatego, że nie urodzili się wysocy.
@Katakuri97x: gościu ale czy Ty nie widzisz, że to są komentarze jakichś dzieci, ewentualnie niedojrzałych nastek? Czy to jest rzeczywiście Twoj target? XD
@Katakuri97x: One wychodzą z domu? Wychodzą na zewnątrz i spotykają się z ludźmi? W tym kraju średnia wzrostu dla faceta jest poniżej 180, to jakim cudem żyjąc i spotykając na co dzień ludzi mogła dojść do wniosku że 187 to średni wzrost a dopiero 195, czyli tyle ile ma jakiś może 1% albo mniej ludzi, to wysoki xD?
Pamiętacie pizzerię z Jagodna, która dowoziła oczekującym na głosowanie 300 pizz? Otóż Konfedepisowcy do tej pory nie mogą im tego wybaczyć i są wyzywani, a ich auta oblewane farbą.
#przegryw
źródło: comment_16243369227haSHnojTaYtlb8exlxLwv.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Shatter: @Katakuri97x: @Mecha_Wykalaczka: @wilhelm99: Problem w tym, że niektórym facetom to już zaczyna siadać mocno na głowę.
Taki znajomy z treningu (20kilka lat), ma 182-184, forma kozak, sześciopak, klata, delty, szczęka i potrafił coś smutny powiedzieć, że wysokim jest łatwiej... Gdyby trochę popracował nad nieśmiałością, to by mu super szło, ale mu już wtłuczono do głowy, że
Jedna julka w dyskusji na temat podejścia kobiet do wzrostu mężczyzn powiedziała mi, że to żaden body shaming tylko preferencje kobiety, że to po prostu gust kobiet.
I kto ma rację? Bo jak dla mnie to nie tylko gust, jest jawny i publiczny lincz dla niskich mężczyzn tylko dlatego, że nie urodzili się wysocy.