@Katakuri97x: zacznijmy od tego ze te julki nie zdają sobie sprawy ze maja wypaczone postrzeganie wzrostu przez to ze wszyscy sobie go sporo dodaja i laski i faceci. Jakby ich wszystkich rzetelnie zmierzyc to by wszyscy mieli z 5 cm mniej
@Sprus: właśnie odwrotnie. Jak kobieta sama jest wysoka to nie ma takiego siana w głowie. Ja jestem niższy od mojej kobiety i ona nie ma problemu z zakladaniem przy mnie wysokich butów.
To karzełki 150-160 są najbardziej napalone na wysokich i mają w głowie te bzdury o wygladaniu razem, bo mają ogromne kompleksy i po drugie chcą by ich dziecko miało lepiej.
@Katakuri97x: powiem wam że to zależy, poza typowymi p0lkami serio są dziewczyny dla których wzrost ma drugorzędne znaczenie, albo nawet wysoki facet to minus. Oczywiście nie będę tutaj ściemniał że koniec końców wzrost nie pomaga, bo w ostatecznym rozrachunku dla większości jest na plus, ale znowu - nie dla wszystkich.
Ja mam 193 cm i racja, dużej większości przypadków się to podoba, ale też regularnie dostaję i takie odpowiedzi, że
Nigdy nie rozumiałem w szkole takich osób, po co i dlaczego. W sumie się zawsze zastanawiałem czy to dobrowolna decyzja dziecka, czy po prostu p------i rodzice #szkola #edukacja
Komentarz usunięty przez autora
Powiedziała Julka 158-162 w kapeluszu xDDDD
@Katakuri97x: tylko, że na wagę jeszcze masz jakiś wpływ, a na wzrost nie bardzo
@Wampist: this
tak jakbym ja przejmowała się, że nie lecą na mnie np. dresiarze czy kibole. Wielka tragedia faktycznie
To karzełki 150-160 są najbardziej napalone na wysokich i mają w głowie te bzdury o wygladaniu razem, bo mają ogromne kompleksy i po drugie chcą by ich dziecko miało lepiej.
Ja mam 193 cm i racja, dużej większości przypadków się to podoba, ale też regularnie dostaję i takie odpowiedzi, że