Aktywne Wpisy
cl_master +1
#gry
Kurde mirki, mam jakąś taką ochotę na jakąś starszą grę z klimatem. Mówię starszą bo chciałbym zobaczyć taką niefotorealistyczna grafikę z fajnym stylem i klimacikiem.
Jesteście w stanie coś zaproponować? Tak żeby zrobić sobie herbatkę, zgasić światło a pokoju i pograć spokojnie.
Kurde mirki, mam jakąś taką ochotę na jakąś starszą grę z klimatem. Mówię starszą bo chciałbym zobaczyć taką niefotorealistyczna grafikę z fajnym stylem i klimacikiem.
Jesteście w stanie coś zaproponować? Tak żeby zrobić sobie herbatkę, zgasić światło a pokoju i pograć spokojnie.
kto waszym zdaniem zasługuje na miejsce i dlaczego #glupiewykopowezabawy #ankieta
Kto zasługuje na miejsce
- A 4.3% (11)
- B 37.5% (96)
- C 48.0% (123)
- D 10.2% (26)
Zdjecie #tworczoscwlasna
#gory #architektura #turystyka #polska #sudety #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #fotografia #zdjecia #instagram #historia #geografia #tworczoscwlasna
@bidzej
z jednej strony bym sie zgodzil, bo teraz jest niby "prawdziwsze" - z drugiej, jest trochę ruder i opuszczonych budynkow, widac ze mala ilosc turystow sprawia ze mieszkancow nie stac aby w ogole utrzymac te budynki wiec lekka popularnosc by nie zaszkodzila :)
- mamo, możemy Szwajcarię?
- mamy Szwajcarię w domu
Szwajcaria w domu:
@nilfheimsan: dzięki za tip dodaje jako pineskę do mojej mapy "odwiedzić w przyszłości" Ze swojej strony dodam, że jak ktoś chce zobaczyć jak mniej więcej wyglądają alpy to jest taka dolina co podobno wygląda jak alpy "dolina cichej wody".