Aktywne Wpisy
Tumurochir +1036
Dziekuję kochana Moderacjo za usunięcie mi posta z 600 plusami, prostującego kłamliwe informacje na temat zamordowania mojego kolegi Konrada
Oczywiście wpisy inceli wyśmiewające zamordowanego i jego narzeczoną nadal wiszą w gorących
Oby tak dalej, #!$%@?!
#poznan #strzelanina
Oczywiście wpisy inceli wyśmiewające zamordowanego i jego narzeczoną nadal wiszą w gorących
Oby tak dalej, #!$%@?!
#poznan #strzelanina
ZACIENTY_CAPSLOCK +1157
Mame jeszcze nie wie, że mieszkanie które remontowałem przez ostatni rok „pod wynajem” jest w rzeczywistości dla niej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Dzisiaj na swoje 50-te urodziny się dowie
Całe moje dzieciństwo mieszkaliśmy u dziadków bo mamy nie było stać na wynajem, a ja zawsze jej mówiłem, że jak dorosne to kupię nam 'dom' xd
#chwalesie
Całe moje dzieciństwo mieszkaliśmy u dziadków bo mamy nie było stać na wynajem, a ja zawsze jej mówiłem, że jak dorosne to kupię nam 'dom' xd
#chwalesie
#chwalesie #mechanikasamochodowa #motoryzacja #samochody #majsterkowanie
No żebyś się nie zdziwił( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Atreyu: dziesięćtki i trzynaścietki, powiadasz? #grammarnazi
Co za zjeb.
@healfwer: Skoro wiem ze @Atreyu mieszka w UK to czemu ma kupować jakieś polskie marki, trzeba wspierać swoich
Fajny zestawik :v
Też ostatnio kupiłem coś podobnego (tylko pewnie ujowa firma bo w mrówce i zestaw za 100 ziko xD), do jakiś podstawowych napraw mojego seata starcza :v
Wgl naprawiasz w domu sam swoje wozidło (chyba tam jakieś e9x z 3.0 pod maską miałeś c'nie?)
Ja przez to że też kiedyś sobie kupiłem Yato to postanowiłem zostawić stary samochód bo mogłem go naprawić potem kupiłem kolejny i teraz #zawszegratem xD