Aktywne Wpisy
jakuba94 +148
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Randy_the_Ram +73
Głosowałem na konfederację, mój różowy na lewicę i wiecie co? G---o, żyjemy ze sobą i się dogadujemy, bo nie jesteśmy jak zwierzęta, rzucające się sobie do gardeł na podstawie poglądów politycznych, nie leczymy frustracji wojenkami o partię i mamy szacunek dla innych ludzi.
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Teoretycznie nie ma prawa tego zrobić, no ale bez podpisu na dokumencie, to jak potem udowodnić, ze wypowiedzenie złożyłem ?
Trzeba złożyć w Inspekcji pracy ? Na policji ? Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale mam spore przypuszczenia, ze szef będzie próbował mnie przekonać, bym nie składał wypowiedzenia i nie będzie chciał go tak łatwo podpisać, a jeśli nie podpisze go w terminie, to nie będę mógł pojawić się w nowej firmie na czas
#pracbaza #januszex #programowanie #programista15k
.
Komentarz usunięty przez autora
@git-push: slij do szefa i osoby odpowiedzialnej za kadry
Komentarz usunięty przez autora
W przypadku B2B może pozwać go o straty wynikające z niewywiązania się z umowy.
@git-push: nie musi. Wystarczy ze mu doreczysz. Wpowiedzenie to wola jednej ze stron, z wyjatkiem "za porozumieniem stron".