Aktywne Wpisy

Salido +670
Minął 50. (z 66) dzień wakacji.
NAJTRAGICZNIEJSZY DZIEŃ W HISTORII MOICH WAKACYJNYCH WPISÓW.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 17 wypadków śmiertelnych w których zginęło 21 osób.
221
NAJTRAGICZNIEJSZY DZIEŃ W HISTORII MOICH WAKACYJNYCH WPISÓW.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 17 wypadków śmiertelnych w których zginęło 21 osób.
221
źródło: 1-453841-35
Pobierz
To ja też się pochwalę. :) Pierwszy w życiu nowy samochód z salonu, pierwszy z automatyczną skrzynią. Miała być używka za 60-70 tysięcy, ale znalazłem fajną ofertę za 99 na nowe auto, które ma sprawdzony, bezawaryjny silnik i wszystko z wyposażenia, co potrzebuję. Dodatkowo uznałem że w erze suvozy zgrabny sedan będzie czymś oryginalnym. Po zrobieniu 1000 km po Polsce i pierwszej wymianie oleju, w ramach cieszenia się z nowego samochodu pojechałem
źródło: megi
Pobierz

źródło: comment_16240817486zsLV8PKAw7p5DzNPDjqSQ.jpg
Pobierzźródło: comment_16240851799ZKLBqm0QRPQTdr13pAFxk.jpg
PobierzFakt, że są lepsze ale ten jest zdecydowanie za mało znany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A szkoda, bo moim zdaniem warto go zobaczyć. Sci-fi, trochę horror w kosmosie - plus oczywiście piękne zbliżenia na Słońce. Poza tym, bardzo podobał mi się design statku kosmicznego.
https://m.youtube.com/watch?v=BICUlCLGdC4
1. koncepcja że Słońce znienacka straciło moc jest tak absurdalnie śmieszna, że śmieszniejszy był tylko pomysł że możemy rozpalić je na nowo. No ale powiedzmy że ok, bo trzeba jakoś zawiązać fabułę. Potem za to następuje parada debilnych pomysłów na zaprzeczanie fizyce.
2. pomijając powyższe, to do uratowania siebie ludzkość wybrała bandę niestabilnych, rozchwianych psychicznie ludzi z problemami,
@algus: dziekuje juz pobieram :)
Fabuła jest niestety najsłabszym aspektem tego dzieła ( ͡° ͜ʖ ͡°)