Wpis z mikrobloga

0

@mlody_czyzyk23: To znaczy ze ma babę, albo coś takiego, co sprawia, że nie wylezie z własnej woli ze świata, w którym może być kim chce ( )

@Ytarka: przez takie rady zostanie starą kociarą
  • Odpowiedz
@Szr1h: to nie była rada ale całkiem prawdopodobna ocena sytuacji, o co poprosiła opka, typie xD

Myśle, ze istnieje większe prawdopodobienstwo, ze ktoś kto utrzymuje tak intensywny kontakt online bez wzmianki o spotkaniu, ma coś do ukrycia niż to, że moja teoria doprowadzi do staropanieństwa kogokolwiek xD

• Odpowiedz
Myśle, ze istnieje większe prawdopodobienstwo, ze ktoś kto utrzymuje tak intensywny kontakt online bez wzmianki o spotkaniu, ma coś do ukrycia niż to, że moja teoria doprowadzi do staropanieństwa kogokolwiek xD

@Ytarka: xD żyj dalej w swojej bańce. Nie każdy ma odwage zrobić ten krok do przodu
  • Odpowiedz
@Szr1h: Bańce xD ojak rykłam xDD
Żyj zatem i ty w swojej, gdzie normalnym jest nawiązywanie relacji online, aktywne utrzymywanie znajomosci ale już bez konieczności poznania się na żywo, bo się wstydzi ( ) kek
  • Odpowiedz
@Szr1h: Możesz wziąć pod uwagę jeszcze jedna opcje - znam takie historie z własnego doświadczenia i co najciekawsze, nie wydarzyła się jednorazowo. Wiec wiesz, może się wstydzi. A może coś ukrywa. Oboje wiemy, ze tylko ten ziomek wie jaka jest prawda a my tak do rana możemy dywagować :D
  • Odpowiedz