Aktywne Wpisy

Porobiony420 +39
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Blew +145
#kpo właśnie dowiedziałem się że jeden z najbogatszych ludzi z mojej okolicy prowadzący wielką ubojnię, produkujący karmy dla psów i własne pasze, mający jakieś Aston Martiny itp, stosujący mobbing, zatrudniający bez umów, dorabiający się na Ukraińcach i karach nakładanych na własnych kierowców ciężarówek dostał 15 baniek :/

Tylko na wypoku siedzą gnoje, które co najwyżej były modami na serwerze pirackiego ceesa. W prawdziwym życiu trzeba na spokojnie, bo unoszenie się tym słynnym p0lackim honurem i na gorąco trzaskanie drzwiami, przeważnie właśnie pasuje do 7-latków, którym się zabrało cukierka.
Trzeba taktycznie, żeby zabolało, ale z głową
@git-push: Trzeba było zapytać ile nowy programista będzie się wdrażał w projekt i poznawał go. Jak już go po miesiącu czy dwóch zrekrutują. Mirek, ale Ty się szanuj chłopie..
@git-push: To ci ta sytuacja z nieba spadła, bo będąc jednoosobowym zespołem nie rozwijasz się z bardzo bo złożoność projektu nie może być duża, nie jesteś w stanie wyłapywać swoich własnych złych nawyków i odzwyczajasz się od pracy w zespole. Wierzę że było ci tam dobrze ale jakbyś tam spędził jeszcze kilka lat to miałbyś duże problemy ze zmianą pracy.
A 5,5 dla juniora to spoko, jak stamtąd odchodziłem dostałem trochę więcej ale stanowisko w teorii mid (chociaż ja się czułem strasznym juniorem)
Komentarz usunięty przez autora
A ogólnie jestem uczulony na słowo "startup". Miałem praktyki w takim na studiach. Brał jak leci już prawie inżynierów na bezpłatne praktyki i miał zawsze tego pracownika/kilku
Miałem małe doświadczenie w technologii w której miałem pracować, ale szczerze to była najlepsza robota pod katem atmosfery jaką miałem i z przyjemnością przychodziłem do biura( ͡° ͜ʖ ͡°)