Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +21
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BastetII +25
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz

1) miej Ty większy szacunek do siebie na przyszłość
2) nie pozwalaj takim januszom prowadzić biznesu - oni muszą wyginać i masz im w tym pomóc
Łatwo oceniać z perspektywy obserwatora. Wczuj się trochę w rolę. Nie byłem pewny tego, czy szybko znajdę pracę. Zarobki miałem fajne, nie chciałem dostać wypowiedzenia i zostać na lodzie. Przeczekałem ten miesiąc, a teraz na lodzie zostawiam swojego szefa.
@git-push: Jak patrzysz sobie w oczy z rana w lustrze?
Oczywiście wiem, że L4 po chorobowym to jest 100% wygrana w sądzie pracy. Postanowiłem jednak zemstę wziąć na zimno :)
Nie wiedziałem, że na moje umiejętności będzie takie branie na rynku pracy. Nie chciałem też zostać zwolniony, bo prace miałem fajną i zarobki dobre.
Pazerny dwa razy traci.
No ale niestety udowodnił, że gość realizuje tylko swój interes, każdy inny ma w dupie.
A nową pracę dostałem w Javie :)
Wiesz, trudno kłócić się z szefem, który wyciągnął z zarobków 2k na zarobki 5k i to w najbiedniejszej części Polski. W dodatku jestem tylko juniorem, a jak wiadomo "dla juniorów już nie ma pracy", także nie jest tak łatwo fikać własnemu szefowi.