jak można tyle biegać, tyle trenować i mieć taki bebzol
Całą tajemnicą jest właśnie to, że piłkarze Ekstraklapy wcale się nie przemęczają podczas treningów i meczów a gdy tylko jakiś trener próbuje to zmienić to szybciutko jest zwalniany. Chlanie i śmieciowe żarcie też swoje dokładają. Regularne chodzenie do knajpy po meczu to w niższych ligach standard.
@frex: do knajpy po meczu? Kolego, w B-klasie od razu po meczu w szatni otwiera się flaszkę wódki. Chlanie to jest nieodłączny element w meczach niższych lig.
Regularne chodzenie do knajpy po meczu to w niższych ligach standard.
@frex: tak mi wpadł w oko Twój komentarz, więc mam pytanie czy rozumiesz że w jakichś niskich ligach B klasa czy Okręgówka te kluby są stowarzyszeniami i chłopaki grają towarzysko właściwie bez diet itp i to jest forma spędzania czasu, przychodzą na mecz z rodzinami dziećmi i to że walą browara po meczu to tak jakbyś Ty wyskoczył z
@wykolejony: @TompsonzPolski : Mówiąc o niższych ligach miałem na myśli klub trzecio/drugoligowy gdzie za granie się jednak zarabia i przynajmniej teoretycznie walczy o wyższe cele czyli awans do E-klasy.
@wykolejony: Potwierdzam, w okręgówce u Nas nie raz z chłopakami po meczu piłem w szatni, żeby była jasność jestem tylko kibicem i grają tam moi znajomi ( ͡°͜ʖ͡°)
@wykolejony: dobra ale B klasa nie różni się defakto niczym od grania z kolegami po pracy czy w weekend więc piwko po meczu to najnormalniejsza rzecz na świecie. Jest to czysto amatorskie granie, wioska na wioskę czy osiedle na osiedle, a nie zawodowstwo, piłkarze z B klasy jeszcze dopłacają do grania
@frex: po karierze, przynajmniej w ostatnie wakacje u pana Rafała była forma top - co nie zmienia faktu że z każdego kraju znajdzie się zdjęcie zawodnika w podobnym stanie, co do E-klasy - to kółeczko wzajemnej adoracji i się trzymają, jak trener nie dołączy to leci
źródło: comment_1623942457YOuljahB5HPbPX8LlHqxNC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Całą tajemnicą jest właśnie to, że piłkarze Ekstraklapy wcale się nie przemęczają podczas treningów i meczów a gdy tylko jakiś trener próbuje to zmienić to szybciutko jest zwalniany. Chlanie i śmieciowe żarcie też swoje dokładają. Regularne chodzenie do knajpy po meczu to w niższych ligach standard.
@frex: tak mi wpadł w oko Twój komentarz, więc mam pytanie czy rozumiesz że w jakichś niskich ligach B klasa czy Okręgówka te kluby są stowarzyszeniami i chłopaki grają towarzysko właściwie bez diet itp i to jest forma spędzania czasu, przychodzą na mecz z rodzinami dziećmi i to że walą browara po meczu to tak jakbyś Ty wyskoczył z