Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +870
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#blackpill
#tinder
#p0lka
#przegryw
Fetysz to można mieć stóp XD Kukoldztwo to zupełnie inny wymiar, jak Ci się podoba że ktoś posuwa Twoją laskę to jesteś po prostu #!$%@? XDDDD
Biologicznie i emocjonalnie to jest niepożądana sytuacja dla każdego normalnego samca. Masochizm i jedzenie gówna rozumiem, że też normalne? Bo ktoś lubi?
Naprawdę trzeba nie znać podstaw seksuologii żeby myśleć, że poliamoria może działać. To jest wymówka dla wykolejeńców, którzy sami dostawali jakiś patologiczny przykład, np. matka się walila z 3 fagasami, a późnej córunia poliamorystka.
Oburzony Bolag w #!$%@? agresywny xD kare powinien oczywiście wyznaczyć biskup
A co nas to powinno obchodzić co ktoś robi w strefie seksualnej, skoro nie krzywdzi tym innych? sam bym nie wszedł w taką relacji, ale jeśli nikt nie jest poszkodowany to nie widzę problemu. Typowy konserwatywny sposób myślenia. Wolność przede wszystkim, no chyba że chcesz robić coś co mi się nie podoba
@PomidorovaLova: dzieci odkrywają że dorośli mają upodobania odc 2137.
No jak oni śmią śmieć nie chcieć tego robić wyłącznie po misjonarsku przy zgaszonym świetle ( ͡° ͜ʖ ͡°)